ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΡΙΓΑΝΟΚΑΜΠΟΣ: Στήνουν «καρτέρι» και επιτίθενται

1
Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του Ριγανόκαμπου σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή εξ αιτίας των Ρομά. Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά. Με καταγγελία που έγινε στην «Πολιτεία» ενημερώνουν πως η κατάσταση… θα πρέπει να λυθεί… χθες!

Το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη όταν ανήλικοι επιτέθηκαν σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της. Όπως έγινε γνωστό τρεις ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της στην περιοχή του Ριγανοκάμπου, στην παράπλευρη οδό της Περιμετρικής και επιχείρησαν να της αρπάξουν την τσάντα.

Την ώρα του περιστατικού, που συνέβη πλησίον της διασταυρώσεως της  πρώην 5ης ΜΟΜΑ λίγο μετά τις  5 το απόγευμα, περνούσε μοτοσυκλετιστής από το σημείο του συμβάντος, η κυρία ζήτησε βοήθεια από τον αναβάτη της μηχανής και οι νεαροί Ρομά αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν τρέχοντας.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν το συμβάν, άλλος  Ρομά καθόταν στην πλαγιά του μικρού επιχωματωμένου λόφου επί της Βοηθητικής οδού της Περιμετρικής, αμέσως μετά τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΠ και πριν την ανατολική  είσοδο του καταυλισμού των Ρομά του Ριγανοκάμπου. Παρατηρούσε τους διερχόμενους πεζοπόρους, ποδηλάτες και αθλούμενους της περιοχής που βρίσκονται απογευματινές ώρες στην παράπλευρη οδό της Περιμετρικής, από την διασταύρωση της π. 5ης ΜΟΜΑ προς το Σούλι και την Περιβόλα, για σωματική άσκηση.

Η γυναίκα με τον σκύλο τον είδε, αντιλήφθηκε ότι το εν λόγω άτομο ενημέρωσε και τους άλλους της ομάδας για την παρουσία της εκεί και ακολούθησε το περιστατικό.

You may also like

laptop111 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Πατρέων: Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, την Πέμπτη 30 Μαρτίου από 18:00 έως και 23:00

Λόγω τακτικών εργασιών αναβάθμισης των δικτυακών υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής ...

Comments are closed.