ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Roland Garros: Έγραψε ιστορία η Σάκκαρη – Πέρασε στους ”4” του τουρνουά

Facebook
Twitter
Ανίκητη είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει φουλάρει για να κατακτήσει τον τίτλο στο Ρολάν Γκαρός, καθώς μετά τον αποκλεισμό της περσινής φιναλίστ Σοφίας Κένιν, απέκλεισε και την περσινή κάτοχο του τίτλου Ίγκα Σβιόντεκ στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Σάκκαρη πέρασε με εμφατικό τρόπο στα ημιτελικά της διοργάνωσης κερδίζοντας την Σβιόντεκ με 2-0 (6-4, 6-4) για πρώτη φορά στη καριέρα της και είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στα ημιτελικά, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Το άγχος της πρώτης φοράς στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός κατέβαλλε την Μαρία Σάκκαρη στο ξεκίνημα του πρώτου σετ, που ξεκίνησε με πολλά αβίαστα λάθη και έδωσε το δικαίωμα στην Σβιόντεκ να προηγηθεί γρήγορα με 2-0.

Ωστόσο η αντίδραση της Σάκκαρη ήταν άμεση καθώς πήρε τα δύο επόμενα games και ισοφάρισε σε 2-2. Το σετ εξελίχθηκε σε ντέρμπι καθώς η Σάκκαρη αντιμετώπισε στα ίσα την αντίπαλο της και δεν της έδινε το δικαίωμα να ξεφύγει στα games. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έβαλε δύσκολα στην Σβιόντεκ καθώς προηγήθηκε με 5-4 και πήρε το σετ με 6-4 για να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά και έβαλε στα σχοινιά την Σβιόντεκ που έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που συνέβαινε. Η Μαρία προηγήθηκε με 2-0 games και έδειχνε ασταμάτητη στη πορεία της για τα ημιτελικά. Η Σβιόντεκ ζήτησε ιατρικό time out και ο ρυθμός κόπηκε, με αποτέλεσμα η Πολωνή να ξαναμπεί στο ματς, όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εκεί για να ξαναπάρει το προβάδισμα των δύο games (3-1, 4-2, 5-3).

Η Σάκκαρη ήταν ασταμάτητη και τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες το σετ κερδίζοντας με 6-4 και με 2-0 σετ πήρε μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top