ΚΟΣΜΟΣ

Ρώμη: Πυροβολισμοί σε μπαρ με νεκρούς και τραυματίες

ITALY POLICE 1

Ένας ένοπλος μπήκε σήμερα (11.12.2022) σε μπαρ στη Ρώμη και άνοιξε πυρ, με τα ΜΜΕ της Ιταλίας να μεταδίδουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και ισάριθμοι τραυματίες.

Στη Ρώμη έχει σημάνει συναγερμός, έχει ήδη κινητοποιηθεί η αστυνομία, ενώ αναμένεται περεταίρω ενημέρωση και από τις αρχές της Ιταλίας. Τρία από τα θύματα της επίθεσης, σημειώνεται ότι είναι πιθανό να είναι γυναίκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας άνδρας. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για πολλούς πυροβολισμούς. Το μπαρ βρίσκεται στη Via Monte Giberto 21 στο Fidene.

Η ιταλική «La Repubblica», επικαλούμενη επίσημες πηγές, αναφέρει ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν την ώρα που στο μπαρ δινόταν συναυλία από μουσικό συγκρότημα.

Η «La Repubblica» προσθέτει ότι οι τρεις από τους τέσσερις τραυματίες είναι βαριά τραυματισμένοι. Τα πρώτα τηλεφωνήματα στην αστυνομία έγινα στις 09:30 (τοπική ώρα).

Στον τόπο της επίθεσης έφτασαν αμέσως περιπολικά της αστυνομίας, αλλά και τέσσερα ασθενοφόρα. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης της επίθεσης έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ