ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο άγνωστος διάλογος Ρώρου – Τσίπρα στο αεροδρόμιο και οι φωτο που δεν είδαμε…

Facebook
Twitter

Του Αχιλλέα Ροδίτη

Έγινε γνωστό ότι την προηγούμενη Πέμπτη ο επικεφαλής της «ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ» Γιώργος Ρώρος και στελέχη του συναντήθηκαν – τυχαία – με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στο αεροδρόμιο κατά το ταξίδι τους στην Ευρωβουλή, καλεσμένοι του Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Πέτρου Κόκκαλη.

Ρώρος στο Ευρωκοινοβούλιο 3 1

Ο κ. Ρώρος μοιράζεται μαζί μας, μέσω της «Πολιτείας», όλο τον διάλογο και το παρασκήνιο αυτής της συνάντησης, αλλά και φωτογραφίες που δεν δημοσιεύτηκαν.

Όπως μας λέει, το πρωί της ίδιας μέρας ενημερώθηκαν ότι ο κ. Τσίπρας θα έδινε συνέντευξη και θα συμμετείχε στην ομάδα των Ευρω-σοσιαλιστών. «Εμείς φεύγαμε από το ξενοδοχείο κατά τις 11:00 και υπήρξε μετά μια ενημέρωση ότι θα ταξίδευε αμέσως μετά τη συνέντευξη του. Στο αεροδρόμιο λοιπόν ενημερωθήκαμε ότι είναι εκεί, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να περιμένουμε λίγο μην τυχόν τον συναντήσουμε και πράγματι πριν μπούμε στο αεροπλάνο τον είδαμε να έρχεται με τη βαλίτσα του».

Ο Α. Τσίπρας στο αεροδρόμιο 1

Αυτό που σημειώνει με έντονα γράμματα ο κ. Ρώρος, ως προς το τι του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από αυτήν την τυχαία συνάντηση, ήταν το πώς ταξίδευε ο κ. Τσίπρας. «Λες κι ήταν ένας απλός ταξιδιώτης. Χωρίς φρουρά να τον περιστοιχίζει. Απολύτως ανθρώπινος… και χαλαρός». Και προσθέτει: «Τον προϋπάντησα στον κινούμενο διάδρομο και βλέποντας με ακολουθεί μεταξύ μας ο εξής διάλογος»:

Τσίπρας: «Γιώργο; Πώς και είσαι εδώ;».

Ρώρος: «Γεια σου Πρόεδρε. Ήρθα προσκεκλημένος από τον Πέτρο Κόκκαλη. Να που μετά τη συγκέντρωση της Πάτρας βρισκόμαστε στις Βρυξέλλες. Πώς είσαι;».

Τσίπρας: «Καλά, καλά…». Ρωρος: «Πώς πήγε η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη;». Τσίπρας: «Μια χαρά…».

Ρώρος: «Πιστεύω όμως της Πάτρας ήταν πιο μεγαλειώδης και είχε και παλμό…».

Τσίπρας: «Και οι δύο συγκεντρώσεις ήταν καλές».

Ρώρος: «Άναψες τη σπίθα…».

KENTRIKH roros tsipras 1

 

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Η συζήτηση Τσίπρα με τον Δ. Παπαδόπουλο 1 1
Στον τελικό διάδρομο ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε πιο μπροστά στη φυσούνα και σταμάτησε στο στέλεχος της «ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ», Δημήτρη Παπαδόπουλο, απευθύνοντας του τον λόγο. «Τον ρώτησε, τι κάνει τώρα και του έπιασε κουβέντα για το πώς πάει η νεολαία ειδικά στην Πάτρα ζητώντας του να μάθει πιο συγκεκριμένα για την ζωή των νέων στην περιοχή. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα αυτό», σημειώνει ο κ. Ρώρος.

 

ΡΩΡΟΣ: «ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ»

Ρώρος στο Ευρωκοινοβούλιο 2 2
Πάντως ο Γιώργος Ρώρος δεν «μάσησε» τα λόγια τους όσον αφορά την στάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα αυτοδιοικητικά. Αφού, όπως αποκαλύπτει σήμερα, στη συνάντηση που είχε με συνεργάτες του στο Ευρωκοινοβούλιο δεν παρέλειψε να μιλήσει για «καθυστερήσεις» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην «οικοδόμηση αυτοδιοικητικών στελεχών και δημοτικών παρατάξεων».

Ρώρος στο Ευρωκοινοβούλιο 1 1

Και, όπως λέει, ήταν κάτι «με το οποίο συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι απ’ όλες τις ελληνικές πόλεις». Φαίνεται μάλιστα ότι κ. Ρώρος φρόντισε ώστε να επεκτείνει αυτή τη συζήτηση θέλοντας να πείσει τα στελέχη ότι απαιτούνται εντατικές προσπάθειες από το κόμμα αν θέλει να δημιουργήσει ένα «φυτώριο» υποψηφίων στην αυτοδιοίκηση.

Μην παραλείποντας πάντως να επισημάνει την διαπίστωση του ότι η παράταξη του ήταν η πιο διευρυμένη εκπροσώπηση από την Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο και ότι «χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, από το κόμμα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ:

17 3 e1676996393934

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top