ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία μετά την αποστολή των γερμανικών LEOPARD

Facebook
Twitter

Με μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων αντέδρασε η Ρωσία στις ανακοινώσεις της Ουάσιγκτον και του Βερολίνου ότι θα στείλουν άρματα μάχης στην Ουκρανία.

11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις επιθέσεις που εξαπέλυσε η Μόσχα, μια ημέρα μετά τις ανακοινώσεις της Γερμανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών ότι θα στείλουν άρματα μάχης στην Ουκρανία.

Η προμήθεια δυτικών αρμάτων μάχης στην Ουκρανία αποτελεί απόδειξη της άμεσης ανάμειξης της Ουάσιγκτον και των Ευρωπαίων στη σύγκρουση, λέει το Κρεμλίνο, ενώ η ρωσική κρατική τηλεόραση προσπαθεί να υποβαθμίσει την εξέλιξη.

«Σε μια μάχη μεταξύ 10 αρμάτων LEOPARD και 10 PRORYV το αποτέλεσμα θα είναι προδιαγεγραμμένο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, την στιγμή που τα γερμανικά μεταλλικά θηρία θα φτάσουν σε απόσταση βολής τα ρωσικά Τ-90 μεγάλου βεληνεκούς, θα ανατινάξουν περισσότερα από τα μισά άρματα του εχθρού».

Υπάρχουν πάντως ακόμη και κάποιοι στη Ρωσία που μιλούν για ειρήνη.

«Εάν όλα μπορούν να λυθούν με κάποια συνθήκη ειρήνης, τόσο το καλύτερο. Όμως εφόσον η χώρα μας ξεκίνησε όλο αυτό το αίσχος, πρέπει να ‘τις φάει’ για να φύγει από εκεί».

Την ίδια ώρα η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε νέο πακέτο κυρώσεων εναντίον Ρώσων πολιτικών και στελεχών του ιδιωτικού στρατού «Βάγκνερ» τον οποίο έχει ήδη χαρακτηρίσει διεθνή τρομοκρατική οργάνωση.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top