ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ρούχα και αξεσουάρ Dior από την εποχή του Galliano πωλούνται σε δημοπρασία

Facebook
Twitter
Οι φανατικοί της μόδας παντού μπορούν τώρα να αδράξουν την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους ενδύματα και αξεσουάρ Dior από τη φημισμένη εποχή του John Galliano.
Περισσότερα από 500 κομμάτια vintage από τη θητεία του Galliano ως επικεφαλής δημιουργικού από το 1996 έως το 2011 πωλούνται από τον παρισινό οίκο δημοπρασιών, Cornette de Saint Cyr.

Οι 300 δημιουργίες είναι δωρεά από μια Ρωσίδα, η οποία συνέλεγε ρούχα υψηλής ραπτικής σχεδιασμένα από τον Galliano από το ντεμπούτο του, το Φθινόπωρο του 1997.

Μεταξύ αυτών των ξεχωριστών δημιουργιών περιλαμβάνεται ένα μαύρο βραδινό φόρεμα εμπνευσμένο από το κινεζικό «cheongsam» το οποίο εμφανίστηκε στην πρώτη του συλλογή με τον οίκο Dior και το παλτό με κόκκινη ζώνη-πύθωνα του 2005.

Στη δημοπρασία, που διεξάγεται σήμερα πωλούνται περισσότερες από 100 τσάντες, ορισμένες από τις οποίες είναι κλασικές, Lady Dior, Gaucho, Malice και Cadillac. Τέσσερις διαχρονικές τσάντες σέλες, όπως μία επενδυμένη με τζιν και κεντημένη με πεταλούδες στα χρώματα του ουράνιου τόξου, είναι επίσης διαθέσιμες για δημοπρασία παράλληλα με τα εμβληματικά κομμάτια SS06 με σχέδια εφημερίδες.

Ο Ιμπέρ Φελμπάκ, διευθυντής του τμήματος πολυτελείας και vintage του Cornett de Saint Cyr, δήλωσε στο wwd. «Η δημοπρασία είναι πολύ αντιπροσωπευτική της εξέλιξης του στυλ του Galliano στον οίκο Dior».

Οι τιμές για τα αξεσουάρ φθάνουν τα 36 δολάρια για αποκλειστικά είδη ένδυσης και αξεσουάρ έως 2.720 δολάρια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top