ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ρουγκάλας – Πρώην στρατηγός ΕΛ.ΑΣ: «Θεωρώ αποκλειστικά υπεύθυνη τη μητέρα για το θάνατο των παιδιών – Ας ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά» (video)

Facebook
Twitter
Ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, εμφανίστηκε στην εκπομπή Live News με το Νίκο Ευαγγελάτο, εκφράζοντας την άποψή του πως αποκλειστικά υπεύθυνη για το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, είναι η μητέρα.
Ανέφερε επίσης, ότι η κοινωνία της Πάτρας είναι μικρή, όλοι γνωρίζονται, προέτρεψε τους γείτονες να μιλήσουν και περιέγραψε και το γεγονός ότι στην περίπτωση της ταφής ενός παιδιού, τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από διανομείς φαγητού, τους οποίους και ευχαριστούσε η μητέρα με ανάρτησή της στα social media και λίγες μέρες μετά ο σύζυγος εμφανίστηκε με καινούρια μοτοσικλέτα.
Σας παραθέτουμε την ανάρτηση του κ. Ρουγκάλα, όπως δημοσιεύθηκε στο facebook:
και εκταφή θα γίνει σε λίγες ημέρες κι η μητέρα των τριών κοριτσιών θα βρεθεί προ τετελεσμένων ,αφού θ αποδειχτεί περίτρανα πως η ίδια δολοφόνησε τα παιδιά της.
Κανένα από τα τρία δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που να δικαιολογεί τον θάνατό του.
Μπορεί να λείπω πολλά χρόνια από την Αστυνομία αλλά θα δείτε πως θα δικαιωθώ αφού είναι ηλίου φαεινότερο πως η μητέρα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τον άδικο χαμό και το θλιβερό τέλος που είχαν τα τέκνα τους.
Ήθελε να χει την αποκλειστική προσοχή του συζύγου της και την πλήρωσαν τα κοριτσάκια….
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου φίλες και φίλοι,θα το διαπιστώσετε κι εσείς όταν έρθουν στο φως όλα.
Ένα στοιχείο συγκρατείστε για την ώρα,οι γιατροί εδώ στην Πάτρα είχαν εντολή να μην αφήνουν τη μητέρα μόνη της με την κόρη της όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
Θλιβερό μεν αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια….
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top