ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ρουγκάλας – Πρώην στρατηγός ΕΛ.ΑΣ: «Θεωρώ αποκλειστικά υπεύθυνη τη μητέρα για το θάνατο των παιδιών – Ας ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά» (video)

mana patra 3koritsia
Ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, εμφανίστηκε στην εκπομπή Live News με το Νίκο Ευαγγελάτο, εκφράζοντας την άποψή του πως αποκλειστικά υπεύθυνη για το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, είναι η μητέρα.
Ανέφερε επίσης, ότι η κοινωνία της Πάτρας είναι μικρή, όλοι γνωρίζονται, προέτρεψε τους γείτονες να μιλήσουν και περιέγραψε και το γεγονός ότι στην περίπτωση της ταφής ενός παιδιού, τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από διανομείς φαγητού, τους οποίους και ευχαριστούσε η μητέρα με ανάρτησή της στα social media και λίγες μέρες μετά ο σύζυγος εμφανίστηκε με καινούρια μοτοσικλέτα.
Σας παραθέτουμε την ανάρτηση του κ. Ρουγκάλα, όπως δημοσιεύθηκε στο facebook:
και εκταφή θα γίνει σε λίγες ημέρες κι η μητέρα των τριών κοριτσιών θα βρεθεί προ τετελεσμένων ,αφού θ αποδειχτεί περίτρανα πως η ίδια δολοφόνησε τα παιδιά της.
Κανένα από τα τρία δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που να δικαιολογεί τον θάνατό του.
Μπορεί να λείπω πολλά χρόνια από την Αστυνομία αλλά θα δείτε πως θα δικαιωθώ αφού είναι ηλίου φαεινότερο πως η μητέρα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τον άδικο χαμό και το θλιβερό τέλος που είχαν τα τέκνα τους.
Ήθελε να χει την αποκλειστική προσοχή του συζύγου της και την πλήρωσαν τα κοριτσάκια….
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου φίλες και φίλοι,θα το διαπιστώσετε κι εσείς όταν έρθουν στο φως όλα.
Ένα στοιχείο συγκρατείστε για την ώρα,οι γιατροί εδώ στην Πάτρα είχαν εντολή να μην αφήνουν τη μητέρα μόνη της με την κόρη της όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
Θλιβερό μεν αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια….

You may also like

Comments are closed.

409 patra ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή Πελετίδη: Ζητά ακύρωση της δημοπρασίας για το πρώην “409”, από τον Πρωθυπουργό

O Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, απέστειλε σήμερα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επιστολή για το 409 πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο της Πάτρας. ...