ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αποφάσισε να σκοτώσει την Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τον σύζυγό της» αναφέρει ο Εισαγγελέας

roula pispirigkou 26 07 2022 768x448.jpg

Την πρόταση του Εισαγγελέα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με το θάνατο του ενός εκ των τριών παιδιών της, της Τζωρτζίνας, αποκαλύπτει η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των τριών κορών της, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας. Όπως αναφέρει ο Εισαγγελέας στην πρόταση του, η μητέρα σχεδίασε τη δολοφονία της Τζωρτζίνας για να εκδικηθεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, για τις απιστίες του.

“Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με το σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζηγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης”.

You may also like

Comments are closed.

221203143152 kontaxis dikigoros kivotos ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Επίθεση σε κυβέρνηση και Ιερώνυμο από τους δικηγόρους του π. Αντωνίου – «Πέταξαν, παράνομα, στον δρόμο την οικογένεια του»

Την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της «Κιβωτού», σχολίασε ο ένας εκ των συνήγορών του, Θρασύβουλος ...