ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Δεν ξεκολλά από την τηλεόραση στο κελί της

Facebook
Twitter

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθεί τις συνεχείς αποκαλύψεις για το θρίλερ του θανάτου των 3 παιδιών της ανέκφραστη και σιωπηλή μπροστά στην τηλεόραση που έχει απο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο απομονωμένο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού.

Είναι η ώρα που οι Αρχές ερευνούν εκτός από τη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα και το τάμπλετ του παιδιού που το είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου  μέσα στον τάφο του. Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν μόνο  ένα βίντεο με κινούμενα σχέδια και 2 επεισόδια κωμωδιών που παρακολουθούσε ενδεχομένως  η μικρούλα θεωρείται ωστόσο πιθανό να υπάρχουν αρχεία αναζητήσεων τα οποία  έχουν διαγραφεί.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν αναλάβει την προσπάθεια για την ανάσυρσή τους καθώς είναι συνδεδεμένα με το μέιλ της 33χρονης το οποίο ήδη βρίσκεται στο μικροσκόπιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει αλλάξει τις συνήθειες της στη φυλακή ακόμη και μετά την τοποθέτηση τηλεόρασης μέσα στο κελί . Καταναλώνει ελάχιστο φαγητό και όταν ανοίγει η πόρτα για τον προαυλισμό της προτιμά να εξαντλήσει όλο το χρόνο   στο καρτοτηλέφωνο του διαδρόμου για να επικοινωνήσει με τη μητέρα, την αδελφή της και με τους δικηγόρους της που μεταφέρουν και κάποια  μηνύματα της.

Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα 8  μέρες μετά την προφυλάκιση η  μεγαλύτερη αγωνία της  33χρονης  είναι πότε θα βγει από τον Κορυδαλλό.

Αίτημα που είναι αδύνατον να τεθεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο εάν δεν ολοκληρωθεί η τεχνική έκθεση επιστημόνων που να αποδεικνύουν κενά στα ιατρικά δεδομένα της δικογραφίας σύμφωνα με τους δικηγόρους.

Οι έρευνες στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, τα στοιχεία για τη διαδρομή της κεταμίνης, η νέα τροπή στη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στον θάνατο τη Μαλένα και την Ίριδα ειναι οι εξελίξεις που παρακολουθεί όχι μόνο το πανελλήνιο με αγωνία αλλά και η Ρουλα Πισπιρίγκου μέσα απο το κελί της.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top