ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρόσωπο «κλειδί» ο παιδίατρος του «Αγλαΐα Κυριακού» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – «Όταν μπήκαμε ήταν νεκρή»

roula pispirigkou 26 07 2022 768x448.jpg

Ένα από τα πρόσωπα “κλειδιά” που θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, είναι ο παιδίατρος – εντατικολόγος, ο οποίος εφημέρευε τη μοιραία 29η Ιανουαρίου, όταν η 9χρονη έφυγε από τη ζωή.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται προσωρινά, κατηγορούμενη για τη δολοφονία τόσο της Τζωρτζίνας, όσο και των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο παιδίατρος – εντατικολόγος, στις 2.30 το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου, όταν και είχε εφημερία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Αγλαΐα Κυριακού”, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την τελευταία κρίση της Τζωρτζίνας.

Έφτασε άμεσα με την ομάδα του. Χρειάστηκαν τρία λεπτά για να πάνε στο θάλαμο, όπου νοσηλευόταν το παιδί. Μπαίνοντας μέσα, οι γιατροί είχαν ήδη αρχίσει να της κάνουν ΚΑΡΠΑ και -όπως διαπίστωσε- ο ίδιος, η Τζωρτζίνα ήταν ήδη νεκρή.

You may also like

Comments are closed.

221203143152 kontaxis dikigoros kivotos ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Επίθεση σε κυβέρνηση και Ιερώνυμο από τους δικηγόρους του π. Αντωνίου – «Πέταξαν, παράνομα, στον δρόμο την οικογένεια του»

Την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της «Κιβωτού», σχολίασε ο ένας εκ των συνήγορών του, Θρασύβουλος ...