ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις φυλακές Κορυδαλλού κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών – Της επέδωσαν την κλήση

roulapispirigou

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την εισαγγελική παραγγελία την Τετάρτη να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, έχουν δρομολογηθεί.

Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών,  μετέβη στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατείται η 33χρονη και επέδωσαν την κλήση, την οποία παρέλαβε η ίδια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία, ώστε η ίδια και οι συνήγοροί της να επισκοπήσουν το υλικό της δικογραφίας.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου που εποπτεύουν την προκαταρκτική έρευνα, αφού αποτίμησαν το υλικό της δικογραφίας που σχηματίστηκε έδωσαν παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ζητώντας να λάβουν ανωμοτί εξηγήσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Πληροφορίες   αναφέρουν ότι μετά την εισαγγελική παραγγελία, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο. Έτσι, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μην μετέβαιναν οι αστυνομικοί στις φυλακές, αλλά να πήγαινε ο συνήγορος της 33χρονης στη ΓΑΔΑ, για να παραλάβει την κλήση, μαζί με αντίγραφο της δικογραφίας.

Τελικά, αποφασίστηκε να πάει κλιμάκιο στις φυλακές.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει περίπτωση η Ρούλα Πισπιρίγκου να δώσει εξηγήσεις μέσω υπομνήματος.

You may also like

Comments are closed.