ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Σ. Καρβέλης: Η δυσμενής μετακίνηση, η κατάρρευση και η νοσηλεία στο ΠΓΝΠ

Karvelis
Η δυσμενής μετακίνηση του εντός του νοσοκομείου, οδήγησε σε εισαγωγή σε Κλινική μετά από αφόρητους πονοκεφάλους, που τον οδήγησαν σε κατάρρευση.

Ο λόγος για τον γνωστό συνδικαλιστή του νοσοκομείου Ρίου, Σωτήρη Καρβέλη, ο οποίος μίλησε στην «Πολιτεία» μέσα από την Ω.Ρ.Λ. Κλινική στην οποία νοσηλεύεται.

Και μίλησε ευθέως για την περίπτωση του, η οποία μάλιστα έχει φθάσει και στα ανώτερα κλιμάκια τόσο της 6ης ΥΠΕ, όσο και της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας όπου εστάλη αναφορά σχετικά με την μετακίνηση η οποία καταλογίζεται στον αναπληρωτή διοικητή Δ. Μπάκο.

Και όλα αυτά, με αφορμή υπόνοιες που συσχετίζουν την δυσμενή μετακίνηση με πρόθεση τιμωρίας του, εκ μέρους της διοίκησης του ΠΓΝΠ, για τις συνεχείς παρεμβάσεις του, με τις οποίες αναδεικνύει προβλήματα κι ελλείψεις του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μετακίνηση παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Όπως λέει ο ίδιος: «πάσχω από πολλαπλό μυέλωμα και παρόλα αυτά με έστειλαν στον γκισέ και σε συναλλαγή με κοινό».

Σε μια τέτοια εποχή πανδημίας και όταν ένα από τα κύρια συμπτώματα της νόσου είναι ότι η παραγωγή παραπρωτεϊνών εμποδίζει τον σχηματισμό φυσιολογικών αντισωμάτων, γεγονός που καθιστά τον ασθενή πιο επιρρεπή σε λοιμώξεις!… «Άρχισα να αισθάνομαι έντονους πονοκεφάλους και ζάλη και έγινε εισαγωγή μου στην Κλινική Ω.Ρ.Λ. όπου παραμένω…».

 

 

You may also like

Comments are closed.