ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σακίρα: Η τραγουδίστρια και τα παιδιά της καταδιώκονται διαρκώς από τους παπαράτσι

Facebook
Twitter

Η Σακίρα έχει μετακομίσει εδώ και κάποιον καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στον διακανονισμό του διαζυγίου με τον Ζεράρ Πικέ, συμφωνήθηκε ότι οι γιοι της Κολομβιανής τραγουδίστριας, Σάσα και Μίλαν, θα ζουν μαζί της στο Μαϊάμι. Παρόλα αυτά, η νέα ζωή της οικογένειας δεν έχει συνοδευτεί από μεγάλη ευκολία, καθώς τα μέσα ενημέρωσης δεν αφήνουν σε ησυχία την τραγουδίστρια και τους γιους της, ακόμα και στον νέο τόπο εγκατάστασης.

Τα παιδιά έχουν προσαρμοστεί στη νέα τους ζωή στην Αμερική, στο καινούργιο σχολείο και έχουν κάνει νέους φίλους. Επιπλέον, μαζί με τη διάσημη μητέρα τους κάνουν πολλές δραστηριότητες σε μια ιδιαίτερα ζωντανή πόλη.

Ο Σάσα και ο Μίλαν επωφελήθηκαν επίσης από την επίσκεψη του πατέρα τους, ο οποίος περνούσε λίγες ημέρες στο Μαϊάμι, όπως ορίζει η συμφωνία. Τώρα, οι δικηγόροι της Σακίρα και του Πικέ θα διαπραγματευτούν, σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, το θέμα των διακοπών, καθώς τα παιδιά θα πάνε στη Βαρκελώνη για την καλοκαιρινή περίοδο, μόλις τελειώσει το σχολείο.

Τις τελευταίες εβδομάδες ένα γεγονός απασχόλησε ιδιαίτερα την επικαιρότητα και αυτό ήταν το τελευταίο τραγούδι της Σακίρα. Το τραγούδι «Acrostico», με το βίντεο κλιπ στο οποίο εμφανίζονται τα παιδιά του ζευγαριού, ενόχλησε τον πρώην ποδοσφαιριστή λόγω αυτής της έκθεσης των γιων του, η οποία ισχυρίστηκε ότι έγινε εν αγνοία του.

Shakira - Acróstico (Official Video)

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», η Σακίρα έχει έρθει αντιμέτωπη με ορισμένες δυσκολίες στη νέα της ζωή στο Μαϊάμι, οι οποίες έχουν σχέση με τη δημοσιότητα των παιδιών της. Στη Βαρκελώνη, είχε ήδη θέσει ένα όριο, με μια αυστηρή δήλωση: «Παρακαλούμε να αποφεύγετε να ακολουθείτε τα παιδιά στην έξοδο ή την είσοδο του σχολείου, να τα περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας ή να τα κυνηγάτε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, όπως έχει συμβεί κάθε μέρα στη Βαρκελώνη, προκειμένου να αποκτήσετε φωτογραφικές λήψεις ή μεγαλύτερα νούμερα».

Αυτή η δήλωση της τραγουδίστριας στο παρελθόν έγινε και πάλι επίκαιρη. Σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης «El Nacional», το ίδιο πράγμα που συνέβαινε στη Βαρκελώνη, συμβαίνει και τώρα στο Μαϊάμι. Η καταδίωξη από τα μέσα ενημέρωσης, τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι, συνεχίζεται και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Σακίρα θέλει να βάλει, όμως, ένα τέλος σε αυτό.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top