Σάκης Κατσούλης: «Είναι σαν να έχουμε παντρευτεί με τη Μαριαλένα – Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας»

Facebook
Twitter
sakis-marialena1

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου και αποκάλυψε πότε θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα με τη σχέση του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε αρχικά: «Όταν με ρωτάνε για τον Τριαντάφυλλο, η άποψή μου θα είναι πάντα η ίδια: είναι ένα μεγάλο παιδί. Ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ μας δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία, όπως και σε ένα παιδί που κάνει μία σκανταλιά».

Στη συνέχεια, ο νικητής του Survivor πρόσθεσε: «Έχουμε ζήσει τόσα πολλά πράγματα. Με στεναχώρησε όλο αυτό που έγινε με την οικογένειά μου, όσο εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να απαντήσω.

Με στεναχώρησε, γιατί το έχει ζήσει και ο Τριαντάφυλλος, να λείπει και να μιλάνε άλλοι για εκείνον χωρίς να μπορεί να απαντήσει.

Περίμενα ότι θα το σεβαστεί. Το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει ποτέ με τον ίδιο τρόπο».

Ο Σάκης Κατσούλης αναφορικά με το ενδεχόμενο γάμου είπε:«Είναι σαν να έχουμε παντρευτεί με τη Μαριαλένα, συζούμε ήδη 6 χρόνια. Είναι κούκλα, δουλευταρού και νιώθω τόσα πολλά για εκείνην. Δεν θέλω να με ρωτάτε για τον γάμο, γιατί πιεζόμαι. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα. Εγώ είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας».

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top