ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σάλος με την παράσταση του Ζαραλίκου: Εισέβαλε η Σάσα Σταμάτη στη σκηνή, για να τη διακόψει (video)

Facebook
Twitter
Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην παράσταση “1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά”, του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, στο θέατρο “Τζένη Καρέζη”. Ξαφνικά κι ενώ η παράσταση ήταν σε εξέλιξη, μία μικρή ομάδα θεατών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η γνωστή παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, εισέβαλε στην σκηνή.

Σύμφωνα με καταγγελίες στα social media και αυτόπτες μάρτυρες που δημοσίευσαν βίντεο στο Τwitter, όλο αυτό φέρεται να έγινε επειδή ο κωμικός, έχει περιλάβει διάφορους επωνύμους από το χώρο των επιχειρήσεων και του εφοπλισμού, στην πρόζα του.

Στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, ακούγεται η Σάσα Σταμάτη να λέει στον Ζαραλίκο “γιατί δεν τα λές αυτά για τον Μελισσανίδη” και ο κωμικός ηθοποιός της απαντάΑ

Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα κίνητρα της Σάσας Σταμάτη είναι πιο προσωπικά αλλά προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

Στο βίντεο βλέπουμε τη μικρή ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων η Σάσα Σταμάτη, να βρίσκεται στη σκηνή, ενώ διαμαρτύρεται προς την πλευρά του κωμικού και προσπαθεί να σταματήσει την παράσταση.

Στο βίντεο φαίνεται ακόμη πως ο Χρ. Ζαραλίκος κρατάει την ψυχραιμία του και προσπαθεί να αποκλιμακώσει την κατάσταση. Συγχρόνως, επιχειρεί να συγκρατήσει και κάποιους από το υπόλοιπο κοινό, λέγοντας πως “θα βγουν οι άνθρωποι, αφού δεν τους αρέσει”.

Μαρτυρίες αναφέρουν πάντως πως δεν ήταν θεατές αυτοί που όρμησαν στη σκηνή με την κ. Σταμάτη, αλλά συνοδοί ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, μαζί με την κ. Σταμάτη ήταν άλλα τρία άτομα, είχαν αγοραστεί συνολικά τέσσερα εισιτήρια στο ίδιο όνομα (όχι στο όνομα της Σταμάτη). Η Σάσα Σταμάτη κατέβηκε στη σκηνή μαζί με άλλους δύο, όπως βλέπουμε και στα βίντεο, ενώ ο τέταρτος της παρέας, ένας κουστουμαρισμένος, τραβούσε από την αρχή βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top