ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σάρον Στόουν: «Έμεινα άφραγκη» – Έχασε 18 εκατομμύρια δολάρια σε αποταμιεύσεις μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Facebook
Twitter
stone

Η Σάρον Στόουν περιγράφει όσα έζησε μετά το εγκεφαλικό το 2001 με ανάμεικτα συναισθήματα.

Σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, η ηθοποιός του “Basic Instinct” αποκάλυψε ότι έχασε 18 εκατομμύρια δολάρια σε αποταμιεύσεις μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών, επειδή “κάποιοι άνθρωποι την εκμεταλλεύονταν” κατά τη διάρκεια των επτά ετών της ανάκαμψης καθώς απομακρύνθηκε από το Χόλιγουντ.

«Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά με έφεραν πίσω»

«Είχα μηδέν χρήματα». Η 66χρονη ηθοποιός συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι το τραύμα της «100%» άλλαξε τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου της και τον τρόπο που σκέφτεται. «Ένας βουδιστής μοναχός μου είπε ότι είχα μετενσαρκωθεί στο ίδιο μου σώμα», τόνισε η Σάρον Στόουν.

«Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά με έφεραν πίσω. Αιμορραγούσα στον εγκέφαλό μου για εννέα ημέρες, έτσι ο εγκέφαλός μου έπεσε στο μπροστινό μέρος του προσώπου μου. Δεν ήταν τοποθετημένο στο κεφάλι μου εκεί που ήταν πριν», συνέχισε η ηθοποιός.

«Και ενώ συνέβαινε αυτό, όλα άλλαξαν», θυμάται η Στόουν. «Η όσφρησή μου, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για μερικά χρόνια». «Τα πράγματα ήταν τεντωμένα και έβλεπα χρωματικά σχέδια. Πολλοί πίστευαν ότι θα πέθαινα» προσθέτει.

«Αποφάσισα να μην μείνω κολλημένη στην πικρία ή στον θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ. Αλλά αν έχετε πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη είναι το μέγεθος ενός κόκκου μουστάρδας, θα επιβιώσετε», είπε η Στόουν.

«Λοιπόν, ζω από τη χαρά τώρα. Ζω με σκοπό».

Είχες μεγάλη εμπειρία να ασχολείσαι με μισογύνηδες στο Χόλιγουντ

Λοιπόν, το Χόλιγουντ είναι στημένο να είναι μισογυνιστικό. Είναι μια επιχείρηση που διευθύνεται από άνδρες. Είναι μια επιχείρηση όπου οι άνδρες βγάζουν τα χρήματα. Όπου οι άνδρες γράφουν, παράγουν και σκηνοθετούν τα έργα. Όπου οι άντρες γράφουν τα μέρη που παίζουν οι γυναίκες. Και αυτά τα μέρη δεν είναι γραμμένα για πραγματικές γυναίκες. Είναι γραμμένα για να είναι η φαντασία του πώς πρέπει να είναι οι γυναίκες. Έπειτα, οι άνδρες κριτικοί σου λένε αν γνώρισες τη φαντασία ή όχι, αν συμπεριφέρθηκες με τον σωστό τρόπο. Ξέρετε, μέχρι το Basic Instinct , οι γυναίκες έπρεπε να σταυρώνουν τα πόδια τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο στην οθόνη, στους αστραγάλους. Δεν μπορούσες να σταυρώσεις τα πόδια σου σαν άντρας. Δεν σου επέτρεπαν να δείξεις ούτε τις μασχάλες σου. Έπρεπε να πάρουμε άδεια για να δείξω τις μασχάλες μου σε εκείνη την ταινία.

Μιλούσαμε για μισογυνισμό στο Χόλιγουντ. Πιστεύετε ότι το περιβάλλον έχει βελτιωθεί καθόλου; Το κίνημα #MeToo έκανε τη διαφορά;

Νομίζω ότι οι άνδρες είναι άνδρες και οι γυναίκες είναι γυναίκες. Και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να θέλουμε. Νομίζω ότι πρέπει να θέλουμε οι άντρες να μας φλερτάρουν. Τώρα, αυτές τις μέρες, υπάρχουν μερικές γυναίκες που δεν τους αρέσουν ορισμένα πράγματα που ακόμα μου αρέσουν. Για παράδειγμα, δεν θέλω ένας άντρας να με ρωτήσει αν μπορεί να με φιλήσει, πραγματικά δεν το κάνω. Θέλω να με αρπάξει και να με φιλήσει…

Αλλά μόνο αν είναι ο σωστός άντρας, υποθέτω. Προφανώς θέλετε να μπορείτε να πείτε όχι.

Ναι, αν δεν το θέλω, θέλω να πω, «όχι, ευχαριστώ» και να σταματήσει. Αλλά αν είναι ο σωστός άντρας και με πετάξει στον τοίχο και με φιλήσει — ναι, σε παρακαλώ, σε αυτό. Μου λείπει πολύ το πάθος. Μου λείπει πολύ η σεξουαλική έκφραση. Το βρίσκω πολύ αποπνικτικό όλο αυτό. Επίσης, πρέπει πραγματικά να οριοθετήσουμε τι είναι πλημμέλημα και τι είναι κακούργημα. Αυτό πρέπει να συμβεί. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ένα χαστούκι στον κώλο και στον βιασμό. Δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Μεγάλωσες σχετικά φτωχά;

Ο μπαμπάς μου έβγαζε 14.000 δολάρια το χρόνο και είχε τέσσερα παιδιά και θεωρούμασταν πλούσιοι στην κοινότητά μας επειδή είχα σχολικά παπούτσια και παπούτσια για παιχνίδι. Μεγάλωσα σε ένα μέρος χωρίς φανάρια. Υπήρχαν 87 άτομα στην τάξη μου. Τα παιδιά οδήγησαν τα τρακτέρ τους στο σχολείο αφού έκαναν τις δουλειές τους. Αλλά ξέρετε τι, μόλις έμαθα ότι έχω βασιλικό γαλλικό αίμα. Μόλις έκανα αυτή την εκπομπή στο PBS, Finding Your Roots , και αποδεικνύεται ότι είμαι συγγενής με τον Καρλομάγνο. Είμαι από μια μακρά σειρά βασιλιάδων στη Γαλλία.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top