Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 28ης Μαΐου 2026 στον Ασπρόπυργο, με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και των παράνομων δραστηριοτήτων στη Δυτική Αττική. Στη δράση συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσά τους στελέχη της Ο.Π.Κ.Ε., της ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας, ενώ χρησιμοποιήθηκαν drones και αστυνομικός σκύλος για τον εντοπισμό παρανομιών.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν εννέα άτομα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ρευματοκλοπή και ενδοοικογενειακή βία. Παράλληλα, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε σε μια εντυπωσιακή κίνηση, αποξηλώνοντας παράνομα καλώδια συνολικού μήκους 2.720 μέτρων. Στο στόχαστρο βρέθηκαν και οι οδηγοί της περιοχής, καθώς βεβαιώθηκαν 29 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. (έλλειψη κράνους, ζώνης και παιδικών καθισμάτων), ενώ αφαιρέθηκαν άδειες κυκλοφορίας και οδήγησης.
Οι έλεγχοι αυτοί εντάσσονται στον στρατηγικό σχεδιασμό της Γ.Α.Δ.Α. για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών στις «κόκκινες» περιοχές της Αττικής.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης




