ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Σχόλασε» το γαμήλιο γλέντι στην Κάτω Αχαΐα

Facebook
Twitter
Το μήνυμα της Αστυνομίας ήταν σαφές: Δεν πρόκειται να ξαναγίνει υπαίθριο γλέντι στην Κάτω Αχαΐα. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ του Σαββάτου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στην πόλη και σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος, απέτρεψαν τη διοργάνωση υπαίθριας διασκέδασης που είχαν προγραμματίσει ρομά για γάμο.

Έγιναν μάλιστα και δύο συλλήψεις, του πατέρα και της μητέρας της νύφης και τα πράγματα ξεκαθάρισαν και για χθες το βράδυ, που είχε προγραμματιστεί γλέντι μετά την γαμήλια τελετή και πάλι υπό την παρουσία ισχυρών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις επικροτήθηκαν από την τοπική κοινωνία, ενώ ανάλογες ήσαν οι αντιδράσεις και της Δημοτικής Αρχής η οποία δια του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά είχε τοποθετηθεί δημόσια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η εντολή ήταν σαφής, βάσει και των προ- ηγούμενων επιχειρήσεων της Αστυνομίας όπως στην περίπτωση των Σαγεΐκων, όπου οι Αρχές έδειξαν πως δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε κάθε όχληση από την ηχορρύπανση και το κυκλοφοριακό χάος που προκαλούν οι τσιγγάνικοι γάμοι με τις δημόσιες συναθροίσεις και τα ηχητικά.

Έτσι και το βράδυ του Σαββάτου στην Κάτω Αχαΐα αυτή τη φορά, διοργανωτές αλλά και συγγενείς φαίνεται ότι είχαν βάλει άτομα περιμετρικά για να ειδοποιούν σε περίπτωση πρόσβασης αστυνομικών, προκειμένου να χαμηλώνει η μουσική στα μεγάφωνα.

Λίγα λεπτά μετά τις 12 και ενώ η μουσική ήταν στη διαπασών, ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. μετέβη στο υπαίθριο γλέντι. Μετά τον έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί, η μητέρα της νύφης οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας όπου και παρέμεινε όλη τη νύχτα.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη και ο πατέρας της. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πολιτείας» το γλέντι τελικά δεν έγινε, ενώ χθες, ήταν προγραμματισμένος ο γάμος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο Αστυνομικό Τμήμα, μετέβησαν και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής οι οποίοι προ ημερών είχαν διαμαρτυρηθεί και εγγράφως στις αρχές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια η έδρα του Δήμου, αλλά και δημότες, επαγγελματίες και ιδιώτες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στη Κάτω Αχαΐα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι είχε διοργανώσει σε οικία εκδήλωση – γλέντι, συνδεόμενη με γάμο, αναπαράγοντας μουσική, προερχόμενη από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία που είχαν τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο με τη συμμετοχή μεγάλου πλήθους ατόμων.

Να σημειωθεί πως οι δυνάμεις της Αστυνομίας που βρέθηκαν στην Κάτω Αχαΐα, αποτελούνταν από διμοιρία των ΜΑΤ καθώς και ομάδες της ΟΠΚΕ, σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Σε ρεπορτάζ της «Πολιτείας» στη σελίδα 8 περιγράφονται όλα όσα προηγήθηκαν των αστυνομικών επιχειρήσεων του Σαββατοκύριακου, καθώς και οι δηλώσεις του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά και του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχου Θόδωρου Τσάτσαρη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top