ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Σχολεία: Προς άνοιγμα η Γ΄ Λυκείου, αλλά χωρίς self test – Μόνο με θαύμα θα προλάβουν

sxoleio thrania
Προς το άνοιγμα των σχολείων, αλλά μόνο της Γ’ Λυκείου όπως φαίνεται, οδεύουμε για την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου. Σύμφωνα όμως με τελευταίες πληροφορίες θα υπάρξει αλλαγή των δεδομένων, σε μια πολύ βασική παράμετρο.

Ποια είναι αυτή; Το politeianews.gr αποκαλύπτει σήμερα πως τόσο οι καθηγητές, όσο και οι μαθητές είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν να έχουν κάνει self test μέχρι τη Δευτέρα (12/4) και έτσι ουσιαστικά, πάμε σε ένα διαφορετικό άνοιγμα της Γ’ Λυκείου.

Συγκεκριμένα, τα φαρμακεία της περιοχής μας δεν έχουν παραλάβει ως τώρα τα self test, (η παραλαβή θα γίνει την Πέμπτη 8/4), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του politeianews.gr, η ενημέρωση που έχουν οι φαρμακοποιοί είναι ότι η πιθανή ημέρα που η πλατφόρμα θα τεθεί σε λειτουργία είναι η Παρασκευή (9/4) και όχι νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι:

  • η Παρασκευή είναι η μοναδική εργάσιμη ημέρα, πριν το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, για να προβούν σε self test ΟΛΟΙ οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Γ’ Λυκείου, πράγμα που αν συμβεί, θα θεωρηθεί επίτευγμα.
  • Οι φαρμακοποιοί διατηρούν επιφυλάξεις για την σωστή λειτουργία της πλατφόρμας, ειδικά με τα στενά χρονικά πλαίσια που τίθενται μέχρι τη Δευτέρα.
  • Τα εφημερεύοντα φαρμακεία έχουν ενημερώσει ήδη εδώ και μέρες πως δεν προλαβαίνουν, εντός του Σαββατοκύριακου να κάνουν τα τεστ που προβλέπονται.

You may also like

Comments are closed.