ΚΟΣΜΟΣ

Σε απόγνωση ο Ερντογάν απευθύνει δραματική έκκληση στους συμπολίτες του, «βγάλτε τα χρήματα κάτω από τα μαξιλάρια»

tayip erdogan

Έκκληση προς τους συμπατριώτες τους να «βγάλουν τα χρήματα κάτω από τα μαξιλάρια» και να τα εκμεταλλευτούν στο πλαίσιο «των ευκαιριών της νέας οικονομική πολιτικής» που εφαρμόζει -αλλά έχει κατατροπώσει την αξία της τουρκικής λίρας- απηύθυνε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

 

Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ερντογάν απευθύνθηκε σε άτομα και φορείς που διαθέτουν χρήματα είτε στις τράπεζες, είτε στα σπίτια τους.

«Επιθυμώ να κάνω μία έκκληση στα άτομα ή τους φορείς που διαθέτουν χρήματα στις τράπεζες, κάτω από τα μαξιλάρια, στις ταμειακές και ιδιαίτερα σε άτομα τα οποία διαθέτουν συνάλλαγμα. Καλώ τους πάντες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που έφερε η νέα οικονομική πολιτική μας, την οποία οικοδομήσαμε έχοντας ως θεμέλια τις επενδύσεις την απασχόληση, την παραγωγή και τις εξαγωγές» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, εκτιμώντας πως: «οι διακυμάνσεις που προκάλεσαν οι αυξήσεις στις τιμές και στις ισοτιμίες, μετά από κάποιο διάστημα σίγουρα θα σταματήσουν».

You may also like

zaxaropoulou makron ΚΟΣΜΟΣ

Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: «Απαράδεκτες και εξοργιστικές οι κατηγορίες σε βάρος μου» – Τι δήλωσε η πρωθυπουργός Μπορν

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου κατατέθηκε τρίτη μήνυση εναντίον της υφυπουργού Γαλλοφωνίας Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, γυναικολόγο στο επάγγελμα. ...

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ