ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σε Αρκαδία και Αχαΐα οι έρευνες για τον κακοποιό, που δραπέτευσε από τις φυλακές Κορίνθου

Facebook
Twitter
Σε Αρκαδία αλλά και Αχαΐα επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας, για την σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού που απέδρασε χθες (11/11) από τις φυλακές Κορίνθου.

Ο 45χρονος φαίνεται πως απέδρασε βάσει οργανωμένου σχεδίου και με την βοήθεια συνεργών του. Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11), ενώ έκανε εργασίες κοντά στο θυρωρείο των φυλακών, είδε τον σωφρονιστικό υπάλληλο να απομακρύνεται, πάτησε το μπουτόν η κεντρική είσοδος άνοιγε διάπλατα και έφυγε σαν κύριος. Έξω από τις φυλακές τον περίμενε ο συνεργός του με αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος αντιλήφθηκε την απόδραση του «ελαιοχρωματιστή» σήμανε συναγερμός. Κλιμάκια της Α. Δ Κορινθίας, της Ασφάλειας και της Τροχαίας έστησαν παντού μπλόκα, αλλά δεν εντόπισαν το αυτοκίνητο με τον δραπέτη. Για την απόδραση συνελήφθη ο σωφρονιστικός υπάλληλος του θυρωρείου και ο αρχιφύλακας βάρδιας.

Ο 45χρονος   είχε δύο ένοπλες συμπλοκές με αστυνομικούς κοντά στο σπίτι του.

Η πρώτη τον Απρίλιο του 2018 όταν μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατάφερε να διαφύγει, και η δεύτερη τον Φεβρουάριο του 2020, όταν επιστρατεύτηκε η ΕΚΑΜ, τον τραυμάτισε μετά από ένοπλη συμπλοκή και του πέρασε χειροπέδες.

 

 

φωτό αρχείου

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top