ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε χωριά των Καλαβρυτων που επλήγησαν από το χαλάζι ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χ. Μπονάνος

20230927 ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 4

Αυτοψία στα πληγέντα από το χαλάζι χωριά των Καλαβρύτων, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, μαζί με κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τις κοινότητες Τρεχλό, Γουμένισσα, Κρυονέρι, Φλάμπουρα και Μπούμπουκα, όπου διαπιστώθηκε το μέγεθος της καταστροφής, από το πρωτοφανές φαινόμενο, με το χαλάζι να έχει προκαλέσει καταστροφές σε αυτοκίνητα, σε στέγες σπιτιών αλλά και σε καλλιέργειες.

Έγινε άμεση καταγραφή των ζημιών από ανθρώπους της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα εδόθησαν οδηγίες για την αποζημίωση των κατοίκων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι το επόμενο άμεσο βήμα είναι η επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο καθώς και με τον ΕΛΓΑ, προκειμένου τα αρμόδια κλιμάκια να συνδράμουν τους πληγέντες.

20230927 ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1 20230927 ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 2 20230927 ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 3

You may also like

Munich airport ΚΟΣΜΟΣ

«Κοιμόμαστε στο πάτωμα και στα παγκάκια χωρίς νερό και τροφή» λένε Έλληνες επιβάτες εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Συνεχίζεται το χάος στο αεροδρόμιο του Μονάχου με την κακοκαιρία να σαρώνει την κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Εκατοντάδες πτήσεις ...

Comments are closed.