ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε καραντίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

adonis georgiadis vouli estiasi
Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα μπει κατευθείαν σε καραντίνα για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter πως ανέβασε πυρετό το βράδυ της Δευτέρας αν και την ίδια ημέρα είχε υποβληθεί σε rapid test, για να εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος αναφέρει πως είναι 49 ετών «και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος». Σημειώνει δε πως «αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου».

Όσα έγραψε:

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

You may also like

Comments are closed.