ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η 34χρονη από τον Πύργο – Νοσηλεύεται στο Τζάνειο

Facebook
Twitter
Σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, η 34χρονη από τον Πύργο, η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η γυναίκα, που είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca πριν από μερικές ημέρες, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι λόγω του εμβολίου υπέστη το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, δίνει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στη ζωή και όλοι ελπίζουν ότι τελικά θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει «σιδερένια» στην οικογένειά της.

Να τονισθεί ότι με την είσοδο της στο νοσοκομείο του Πύργου, η κοπέλα που είχε ισχυρό πονοκέφαλο άρχισε να εμφανίζει τα συμπτώματα της εγκεφαλικής αιμορραγίας, με αποτέλεσμα άμεσα το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να “πέσει” πάνω της προκειμένου να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, η 34χρονη αφού έκανε την απαραίτητη αγωγή, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και νωρίς χθες το πρωί, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό νευροχειρουργό και φυσικά να λάβει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, έτσι ώστε πολύ σύντομα να τελειώσει με αίσιο τρόπο αυτή η περιπέτεια της.

Πριν μεταφερθεί στον Πειραιά, είχε ζητηθεί κρεβάτι ΜΕΘ στην Πάτρα, που όμως δεν υπήρχε και έτσι επιλέχθηκε η λύση του Τζάνειου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top