ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σε πλειστηριασμό το σπίτι που έμενε η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου – Ποια τα περιουσιακά της στοιχεία

Facebook
Twitter
Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει για τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Πρόκειται για την Ευγενία Κούτρα που έφυγε από τη ζωή το Σεπτέμβριο του 2020 και τα επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν τι ακριβώς συνέβαινε με το ακίνητο

Το σπίτι στην οδό Μπιζανίου που έμεινε και η οικογένεια Δασκαλάκη και η 69χρονη είχε στην κατοχή της από κληρονομιά , το ακίνητο είναι χρεωμένο σε τράπεζες και εφορία. Τα χρέη μάλιστα όσα τα χρόνια περνούσαν αυξανόταν με τον 2ο όροφο να βγαίνει σε πλειστηριασμό, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive.

Συγκεκριμένα 11.000 είναι το χρέος σε τράπεζα για το ισόγειο που έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη. Υπάρχει και χρέος προς την εφορία που ανέρχεται στο ποσό των 15.489 ευρώ.

Ο πρώτος όροφος δεν έχει βάρη και είναι αυτός που χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο.

Οσον αφορά στον δεύτερο όροφο, εκεί δηλαδή που έμενε η Ευγενία Κούτρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς τα χρέη είναι τεράστια. Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive ο όροφος από το 2001 έχει οφειλή σε τράπεζα 41.000 ευρώ. Ακολουθεί ένα ακόμη χρέος σε τράπεζα από το 2003 που αγγίζει τα 22.880 και υπάρχει και ένα ακόμη χρέος σε τράπεζα το 2008, το έτος που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της και είναι 103.830 ευρώ. Για το δεύτερο όροφο και έχει ξεκινήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top