ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η “Πολιτεία” ρώτησε και η Κεραμέως άκουσε…

Facebook
Twitter
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης , Γιώργος Γεωργαντάς, δήλωσε ότι «όποιος δικαιούται θα πάρει το τεστ», για τη διανομή των self test προς μαθητές νυχτερινών, ΕΠΑΛ και ενηλίκων, αφού από σήμερα διευρύνεται η πλατφόρμα. Όπως ανακοίνωσε, δικαιούχοι των self test είναι, όσοι εργάζονται στην εκπαίδευση. Πρόκειται για 400.000 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων οι καθαρίστριες και οι εργαζόμενοι στα κυλικεία.

Εξήγησε δε ότι, «οι ανήλικοι μαθητές βρίσκονταν εύκολα από το σύστημα, ότι το πρόβλημα με τους άνω των 18 ήταν συνδυαστικό και διαβεβαίωσε πως, «το σύστημα ενημερώνεται και θα εξυπηρετηθούν όλοι».

“Μετά από ρεπορτάζ της “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ”

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα ανακίνησε η εφημερίδα “Πολιτεία” με ρεπορτάζ της την περασμένη Δευτέρα που αφορούσε στην παράλειψη ένταξης και των λοιπών εργαζομένων, (πλην μαθητών και εκπαιδευτικών), των σχολείων στη λίστα δικαιούχων του self test.

Το ρεπορτάζ προωθήθηκε προς το γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκη Κεραμέως από τον πατρινό αναγνώστη και εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρη Καραγεωργόπουλο ο οποίος προέβη και σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ηγεσία του υπουργείου για να επισημάνει την παράλειψη. Η οποία έγινε αποδεκτή από πλευράς υπουργείου και δόθηκε η δέσμευση για λήψη συμπληρωματικής απόφασης που θα περιλαμβάνει και τη συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων στα σχολεία που ανοίγουν από την προσεχή Δευτέρα.

3

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top