ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σενεγάλη: Nέο ατύχημα για αεροσκάφος της Boeing – 11 τραυματίες

Facebook
Twitter
boeing

Συνολικά 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τέσσερις σοβαρά, όταν αεροσκάφος Boeing ναυλωμένο από την αεροπορική εταιρεία Air Senegal βγήκε από τον διάδρομο κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ντιάς κοντά στο Ντακάρ.

Eιδικότερα, το αεροσκάφος Boeing 737-300 που ανήκει στην ιδιωτική εταιρεία Transair και εκτελούσε την πτήση Ντακάρ-Μπαμακό «βγήκε από τον διάδρομο κατά την απογείωση σήμερα 9 Μαΐου 2024 κατά την 01.00», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας που διευκρινίζει ότι «το αεροδρόμιο έκλεισε μέχρι να ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα».

Σύμφωνα με το BBC, ο πιλότος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ οι περισσότεροι από τους 78 επιβάτες της πτήσης δεν έχουν υποστεί σοβαρά χτυπήματα.

Σημειώνεται ότι το ατύχημα έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την εφιαλτική προσγείωση ενός άλλου αεροσκάφους της Boeing – φορτηγού αεροσκάφους 767 της αμερικανικής ταχυδρομικής υπηρεσίας FedEx – στην Τουρκία μετά από βλάβη του συστήματος προσγείωσής του.

Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι η Boeing βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» εν μέσω αυξανόμενων αντιπαραθέσεων σχετικά με προβλήματα ασφαλείας και υποψίες για θέματα ποιοτικού ελέγχου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top