LIFESTYLE

Σεξ για πρώτη φορά: Η άβολη στιγμή που δεν γίνεται να αποφύγεις και ούτε να… ξεχάσεις

istock 917874924 821 107717832 2048x1365 1

«Πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανες σεξ;». Μια ερώτηση που συνήθως περιμένετε να ακούσετε από έναν φίλο σας.

Εμείς, ως άλλος «φίλος» σας, αποφασίσαμε να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα και να αναφερθούμε στην πρώτη μας φορά.

Το παρακάτω κείμενο λοιπόν αποτελεί μια ωδή στην πρώτη φορά που κάναμε σεξ.

Είναι άραγε μια τραυματική εμπειρία, όπως λένε οι περισσότεροι, ή πρόκειται απλά για ένα αναγκαίο κακό; Γιατί για να υπάρξει δεύτερη φορά… πρέπει να υπάρξει η πρώτη!

Η πρώτη μας φορά…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας είμαστε ειλικρινείς: Η πρώτη φορά δεν ήταν καθόλου όπως την περιμέναμε. Όπως μπορεί αν την είχαμε δει στον κινηματογράφο, ή σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Ήταν σίγουρα αμήχανη, αγχωτική και όχι πολύ απολαυστική. Αν δηλαδή θεωρήσουμε ότι ήταν έστω και λίγο απολαυστική…

Μάλιστα, όσο προχωρούν τα χρόνια, και ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας και τη σεξουαλικότητά μας ίσως να έρθει μια στιγμή που η πρώτη μας φορά θα μοιάζει με κάτι εντελώς ξένο.

Αυτά όμως είναι πολύ γενικά. Ας μιλήσουμε λίγο πιο ειδικά.

Αλλιώς το περίμενες, άλλο έβλεπες, κι άλλο ένιωθες

Το επίμαχο σημείο δεν ήταν όπως το φανταστήκαμε. Η πρώτη μας επαφή με αυτό τον κόσμο, τον κόσμο του σεξ έχει γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό μέσα από περιοδικά και βίντεο ερωτικών ταινιών.

Εκεί όμως τα πάντα είναι τέλεια. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Τόσο το μόριο του άνδρα, όσο και το αιδοίο της γυναίκας, ήταν πολύ διαφορετικό απ’ ότι περιμέναμε. Κι αυτό δεν ήταν πάντα προς το καλύτερο.

Ήταν… πολύ άβολα

Εντάξει δεν χρειάζεται επεξήγηση. Η πρώτη φορά είναι πρώτη φορά και είναι άβολη. Εξού και λέγεται πρώτη φορά. Αν δεν ήταν άβολο δεν θα λεγόταν και πρώτη φορά. Αυτά. Προχωράμε.

Οι περίεργοι θόρυβοι

Αποκτώντας εμπειρία εξοικειώνεσαι με αυτούς τους ήχους. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή οι ήχοι που έκανε το σώμα, λόγω της τριβής, ήταν περίεργοι και το μόνο που έκαναν ήταν μεγαλώνουν την αμηχανία.

Δεν άλλαξε τόσο πολύ η ζωή σου

Εντάξει ναι. Θα μόλις είχες μπει στη λίστα αυτών που έχουν κάνει σεξ. Το μυαλό σου ούρλιαζε «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ».

Μαζί με δισεκατομμύρια άλλους ανθρώπους. Δυστυχώς ούτε σε αυτό δεν είσαι τόσο μοναδικός/μοναδική όσο νομίζεις. Επίσης, αν εξαιρέσεις τις πρώτες 2-3 ώρες, δεν θα αισθάνθηκες όσο διαφορετικά όσο νόμιζες ότι θα νιώσεις…

Οργασμός; Τι είναι αυτό;

Ήθελες να έρθεις σε οργασμό από την πρώτη σου φορά; Ας γελάσω. Εντάξει εδώ είναι διαφορετική η λειτουργία στους άντρες και στις γυναίκες.

Πάμε πρώτα στις γυναίκες. Δεν επρόκειτο να φτάσεις σε οργασμό την πρώτη σου φορά. Δεν υπήρχε και λόγος να αγχωθείς, αφού δεν έκανες κάτι λάθος εσύ, ούτε ο σύντροφός σου. Απλά, είναι πολύ δύσκολο να έχετε τέτοια χημεία και την κατάλληλη τέτοια τεχνική, ώστε να το καταφέρετε με την πρώτη. Εξάλλου υπάρχει και το πολύ (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) άγχος…

Όσον αφορά στους άνδρες, είναι πολύ πιο απλή η λειτουργία. Οργασμό θα έχουν -κατά πάσα πιθανότητα-, αλλά συνήθως είναι τόσο γρήγορος και άβολος που θα εύχονταν να μην είχαν.

You may also like

Comments are closed.

More in:LIFESTYLE