”Σφήνα” Κατσουράνη για την Παναχαϊκή!

Facebook
Twitter
Και ξαφνικά, ο Κώστας Κατσουράνης δηλώνει παρών! 

Αν και ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος έχει δώσει τα χέρια με τον Πέτρο Σταθάκη και επί της ουσίας απομένουν λεπτομέρειες για να αναλάβει ο τελευταίος το μάνατζμεντ της Παναχαϊκής, ο Κώστας Κατσουράνης με τη συμμετοχή και του Νίκου Λουμπαρδέα μπαίνει “σφήνα” και εμφανίζεται πανέτοιμος να αναλάβει αυτός τη διαχείριση της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Οι πρώτες ασφαλείς πληροφορίες που έφτασαν στη “Match” αναφέρουν ότι η ερασιτεχνική πιθανώς αύριο να δώσει την οριστική της απάντηση μέσω επίσημης ανακοίνωσης, άρα δεν ισχύουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως ήδη ο Κώστας Κατσουράνης έχει πάρει το “οκ”.

Αντίθετα, με τον χρόνο να πιέζει η ερασιτεχνική “γέρνει” περισσότερο προς την πλευρά Σταθάκη, θεωρώντας πως η πρόταση του Κατσουράνη έχει αργήσει πολύ.

Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στην κίνηση του Κατσουράνη, έπαιξε η πρόσφατη ανακοίνωση των οργανωμένων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής συντάσσεται πλήρως με τα γραφόμενα της.

Φυσικά, για το εγχείρημα Κατσουράνη θα χρειαστεί η συσπείρωση επιχειρηματιών της πόλης αλλά και ετέρων δυνάμεων, κι εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί.

Οι εξελίξεις τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς και κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της ερασιτεχνικής με τις αποφάσεις της.

Πηγή: matchnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top