ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Θυμόσαστε το… σόου με τα μαλλιά μου»!

Facebook
Twitter

“Το κατηγορώ” της Σίας Αναγνωστοπούλου, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τα κακοήθη σχόλια για τα… μαλλιά της, αλλά και η αιχμηρή της δήλωση για “παιδοβιαστές” και “λαθρέμπορους”.

 

Του Αχιλλέα Ροδίτη

Έκανε ιδιαιτέρως αισθητή την παρέμβαση της η πρώην αν. υπουργός Παιδείας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και νυν βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Σία Αναγνωστοπούλου, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του κόμματος, το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, στην Πάτρα, αφού αφ’ ενός είπε ότι… «παιδοβιαστές και λαθρέμποροι είναι στη ΝΔ», αφ’ ετέρου, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια αναφορικά με τα γνωστά – κακοήθη – σχόλια που έχουν γίνει για τα… μαλλιά της, επικαλούμενη το επιχείρημα ότι κι αυτό εντασσόταν στην συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια ηθικής απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκδήλωση, ως γνωστόν, έγινε στον πολυχώρο Royal, στην Ακτή Δυμαίων, με θέμα: «Οι άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία». Με βασικούς ομιλητές:  τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης και νυν Τομεάρχη Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Χαρίτση, καθώς και τον πρώην υφυπουργό  Πολιτισμού και Αθλητισμού, και νυν Αναπληρωτή Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργο Βασιλειάδη.

Στο τέλος των ομιλητών, πρώτη στο «βήμα» ανέβηκε η βουλευτής Αχαΐας για να κάνει την παρέμβαση της. Αρχικά εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην παρούσα κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της, μιλώντας για «αποστολή Μητσοτάκη, στην κατεύθυνση της βίαιης ανακατανομής πλούτου και συγκέντρωσης του σε λίγους» και θυμίζοντας πως η πρώτη διάταξη στη Βουλή της κυβέρνησης ήταν «για να σώσουν τα δικά τους παιδιά, τους τραπεζίτες που είχαν ευθύνες για τα θαλασσοδάνεια».

Και αφού επέρριψε ευθύνες για συνειδητή τακτική απαξίωσης και ποδοπατήματος όλων των κατακτήσεων του λαού στην Μεταπολίτευση, δίνοντας ως παραδείγματα, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, το δικαίωμα στην απεργία, αλλά και τα ελεύθερα πανεπιστήμια (χωρίς αστυνομία), κατηγόρησε την Ν.Δ. ότι από τη θέση της αντιπολίτευσης, που ήταν, «προσπάθησε να πετύχει, φτιάχνοντας το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Με βοηθό τα ΜΜΕ. Πού βασίστηκε; Στην πατριδοκαπηλία, που τους έφερε αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες, στη χρήση της θρησκείας, που έλεγε πως με ΣΥΡΖΑ δεν θα έχουμε καμπαναριά και εικόνες, αλλά και στην ηθική απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι είμαστε ψεύτες, ανίκανοι και πολλά άλλα».

Για να καταλήξει:

«Θυμόσαστε το σόου που γινόταν με τα δικά μου τα μαλλιά, ‘Η… αχτένιστη, η… έτσι, η… αλλιώς’»!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η τοποθέτηση της αυτή προκάλεσε θερμότατο και παρατεταμένο χειροκρότημα από το  κοινό. Εύλογα αφού άλλωστε είναι γνωστές οι, εδώ που τα λέμε, ασχολίαστες και «μη επιπέδου» επιθέσεις που έχει δεχθεί μέσω οθόνης για τα μαλλιά της ή ακόμα και οι αποκρουστικοί παραλληλισμοί που έχουν γίνει σε βάρος της με αφορμή το χτένισμα της… (βλ. σχόλια Στ. Χίου).

Όμως η κ. Αναγνωστοπούλου δεν άφησε εκτός ατζέντας ακόμα και την πρόσφατη επικαιρότητα, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση! Ξεκινώντας από την υπόθεση «Λιγνάδη», περνώντας στο ειδεχθές έγκλημα με τον βιασμό του 12χρονου παιδιού, στον Κολωνό, και φθάνοντας ως το προ ημερών σκάνδαλο «Πάτση», θυμίζοντας μάλιστα τα γραφόμενα του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, στα social media, ότι… «πούλησε την Μακεδονία» ή ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει στη θρησκεία».

Για να τονίσει ότι: «Όχι, δεν είναι όλοι οι Νεοδημοκράτες παιδοβιαστές. Αλλά οι παιδοβιαστές είναι μέσα στη Νέα Δημοκρατία».

Και να προσθέσει: «Όχι, δεν είναι όλοι οι Νεοδημοκρατές λαθρέμποροι. Αλλά οι λαθρέμποροι είναι μέσα στην Νέα Δημοκρατία».

Καταλήγοντας στο μήνυμα της ότι «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του, Αλέξης Τσίπρας, είναι ανθεκτικοί».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ:

15 e1667392481315

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top