ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα ο Γιάννης Χαρούλης στην Πάτρα

mztckicybj6414b791941f1

Πιστός στο ραντεβού του με τους θαυμαστές του, ο Κρητικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιάννης Χαρούλης με την ιδιαίτερη φωνή και ντοπιολαλιά, μαζί και με τους μουσικούς του, μετά από ένα δυνατό συναυλιακό καλοκαίρι με σταθμούς σε όλη την Ελλάδα (ήρθε και στα μέρη μας) και μια ξεχωριστή συναυλία στο Λονδίνο, καταφθάνει για μία μοναδική εμφάνιση στο Royal Theater – παλαιό Πτωχοκομείο, στην Ακτή Δυμαίων.

Όπως είδαμε και σε διαφημιστικές αφίσες στο κέντρο της πόλης, ο Γιάννης Χαρούλης θα εμφανιστεί live σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου 2023.

Πάντα μαζί με τη μοναδικά δεμένη μπάντα του, ο Γιάννης Χαρούλης, ερμηνευτής υπέροχων κομματιών όπως ο «Χειμωνανθός», έρχεται για μία βραδιά με ένα πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση, στη «ροκιά» και την έμπνευση της στιγμής.

Ο Γιάννης Χαρούλης θα υποδεχτεί το κοινό της πόλης της Πάτρας και όλους τους φίλους της μουσικής του, με όσα τραγούδια αγαπούν ήδη αλλά και με αυτά από τον νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζει πως όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.

Αυτό λοιπόν το Σάββατο 18 Μαρτίου ο Γιάννης Χαρούλης θα είναι εδώ στην Πάτρα για μια μοναδική συναυλία στο Royal Theater.

Μαζί του οι μουσικοί:

Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα

Βασίλης Μπαχαρίδης/Κρουστά

Θανάσης Dzingovic/Ηλεκτρική κιθάρα

Ορέστης Μπενέκας/Πλήκτρα

Κώστας Φόρτσας/Πνευστά

Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος – Νίκος Κωνσταντάκης

Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης.

Ώρα έναρξης στις 22.00.

Όπως είδαμε στο ticketservices, ήδη η συναυλία είναι sold out απόδειξη ότι ο Κρητικός αυτός καλλιτέχνης έχει χρόνια τώρα κακατήσει ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά.

You may also like

Comments are closed.