ΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑ

Σήμερα οι αποφάσεις για τις μάσκες σε εσωτερικούς χώρους

w03 93134w1418163223688509
Στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων για να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις σχετικά με τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους.

Όπως είπε σήμερα ο υπουργός Υγείας Θανος Πλευρης «μπορεί η μάσκα να μην καταργηθεί στους εσωτερικούς χώρους γιατί είναι ένα ήπιο μέτρο», σημειώνοντας ότι η επιδημιολογική κατάσταση θα κρίνει τις αποφασεις από τον Ιούνιο και μετά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μάσκα ενδεχομένως να μείνει υποχρεωτική σε κάποιους εσωτερικούς χώρους, όπως στα σούπερ μάρκετ, μέσα μαζικής μεταφοράς, κομμωτήρια και φαρμακεία.

Υπενθυμίζεται ότι από την Κυριακη 1η Μαΐου καταργείται η υποχρέωση επίδειξης πιστοποιητικών εμβολιασμού σε όλους τους χώρους, ενώ οι μαθητές θα επιστρέψουν στα σχολεία την Τριτη 3 Μαΐου χωρίς την υποχρέωση των self test.

Από την Πρωτομαγιά εως τις 31 Αυγουστου επανέρχεται η λειτουργία όλων των χώρων στο 100%.

You may also like

Comments are closed.

221203143152 kontaxis dikigoros kivotos ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Επίθεση σε κυβέρνηση και Ιερώνυμο από τους δικηγόρους του π. Αντωνίου – «Πέταξαν, παράνομα, στον δρόμο την οικογένεια του»

Την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της «Κιβωτού», σχολίασε ο ένας εκ των συνήγορών του, Θρασύβουλος ...