ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ

ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ με τους αγρότες σε Αίγιο και Δυτική Αχαΐα

IMG 77115d2065e6e6ee11e6352c671c3af9 V

 

Ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ,βρέθηκε χθες το βράδυ στη συνάντηση αγροτών στο Αίγιο με ανοικτή συζήτηση για το αγροτικό ζήτημα, αναπτύσσοντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, ενώ σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε κοντά στους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας, στην συνάντηση διαμαρτυρίας τους στον κόμβο της Αχαγιάς.

IMG 09faabcf14a4d5e2e48fd17a6db279c3 V

Ο Αχαιός πολιτικός δήλωσε μεταξύ άλλων «Πρέπει τώρα να σταματήσει ο εμπαιγμός του αγροτικού κόσμου. Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στήριξης του αγροτικού εισοδήματος. Σε μια εποχή που διακυβεύεται η ίδια η διατροφική μας επάρκεια, το να παίζονται παιχνίδια σε βάρος της ζωής και της αξιοπρέπειας των αγροτών, αποτελεί απάνθρωπη και οπωσδήποτε αλαζονική συμπεριφορά. Το ζήτημα και οι συνέπειές του δεν αφορούνεξάλλου μόνο τους αγρότες, αλλά κάθε ελληνική οικογένεια. Το ΠΑΣΟΚ όπως ιστορικά έκανε, διεκδικεί το αυτονόητο, να ικανοποιηθούν σήμερα τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού μας κόσμου».

».

You may also like

1 1 ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Π.Δ.Ε.

Την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ντάτσικα Γεωργία υποδέχθηκε σήμερα ...

Comments are closed.