ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΚΕΑΝΑ: “Νιώθουμε εξαπατημένοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νατάσα Θεοδωρίδου που ανέβαλε τη συναυλία της”

estiasi2
Τον τερματισμό των προσωρινών μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού ζητάει η διοίκηση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ).

«Βλέπουμε τα μαγαζιά μας να «τιμωρούνται» για ακόμα μια φορά, λειτουργώντας χωρίς μουσική, ενώ την ίδια στιγμή να επιτρέπεται σε όλους τους άλλους χώρους. Ο πολιτισμός και η μουσική δεν μεταδίδει τον ιό!» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος και την υπογράφουν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Σπυρόπουλος και ο γενικός γραμματέας Λάμπρος Λιόλιος.

Η διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ δηλώνει ότι στηρίζει τον πολιτισμό, τις συναυλίες, τους καλλιτέχνες, τους ηθοποιούς και τους μουσικούς που έμειναν άνεργοι επί μήνες και απαιτεί την ίση αντιμετώπιση της εστίασης.

«Ναι  στα υγειονομικά μέτρα. Όχι στο διαχωρισμό» τονίζει το προεδρείο του συλλόγου και εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς την τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, «για τον σεβασμό που έδειξε στον κλάδο και συμμεριζόμενη την αδικία που διαπράττεται, ανέβαλε την συναυλία της».

Η ανακοίνωση

Νιώθουμε αδικημένοι και εξαπατημένοι.

Βλέπουμε τα μαγαζιά μας να «τιμωρούνται» για ακόμα μια φορά, λειτουργώντας χωρίς μουσική, ενώ την ίδια στιγμή να επιτρέπεται σε όλους τους άλλους χώρους.

Ο πολιτισμός και η μουσική δεν μεταδίδει τον ιό!

Στηρίζουμε τον πολιτισμό, στηρίζουμε τις συναυλίες, στεκόμαστε δίπλα στους καλλιτέχνες, τους ηθοποιούς, τους μουσικούς που είναι άνεργοι τόσους μήνες!

Απαιτούμε την ίση αντιμετώπιση της εστίασης.

ΝΑΙ στα υγειονομικά μέτρα.. ΌΧΙ στον διαχωρισμό.

Υ.Γ. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Νατάσα Θεοδωρίδου, για τον σεβασμό που έδειξε στον κλάδο και συμμεριζόμενη την αδικία που διαπράτεται, ανέβαλε την συναυλία της.

You may also like

giannopoulos didaktor ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Την Παρασκευή  σε επίσημη τελετή στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών, αναγορεύτηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα ...

Comments are closed.