ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΣΚΕΑΝΑ ΠΑΤΡΑΣ: Σε δίκη για την ρήτρα αναπροσαρμογής αρχές Ιουλίου

Facebook
Twitter

Επιμένουν στην εστίαση και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω για το θέμα της ρήτρας αναπροσαρμογής, ζητώντας από την μια να μην γίνει καμία διακοπή ρεύματος σε κατάστημα εξαιτίας της και από την άλλη τα χρήματα τους πίσω για όσους έχουν πληρώσει ένα ποσό που όμως κανείς δεν μπορεί να τους εξηγήσει από πού προέρχεται.

Για τα δύο αυτά ζητήματα έχουν κάνει αντίστοιχες κινήσεις μέσου του νέου προεδρείου του ΣΚΕΑΝΑ. Έχουν προχωρήσει την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ρήτρας και έχουν κάνει πρόσθετη παρέμβαση στην αγωγή που έκανε το ΙΝΚΑ.

Σχολιάζοντας το όλο θέμα ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς αναφέρει: «Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών , εξέδωσε προσωρινή διαταγή με ισχύ έως τη συζήτηση της κύριας αγωγής στις 6/7/2022, με την οποία προστατεύονται μόνο οι παροχές ευάλωτων καταναλωτών, εξαιρώντας τις επαγγελματικές παροχές. Η απόφαση αυτή είναι προσωρινή.

Το δικαστήριο δεν μπήκε στην εξέταση των νομικών και πραγματικών ζητημάτων καθώς η συζήτηση της υπόθεσης αναβλήθηκε. Ο ΣΚΕΑΝΑ ,θα επιμείνει να διεκδικεί την προστασία των εμπορικών παροχών συμμετέχοντας και στην κύρια δίκη  στις αρχές Ιουλίου ευελπιστώντας να δικαιωθεί».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top