ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Έχουμε κι εμείς την δική μας ευθύνη για την κατάντια… (ΦΩΤΟ)

Facebook
Twitter
2) skoypidia (1)
Πολλές φορές έχουμε θίξει το ζήτημα της… δικής μας ευθύνης, ως πολίτες, για την κατάντια που επικρατεί σε κάδους απορριμμάτων. Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης επί του γεγονότος ότι κι εμείς έχουμε χρέη που ενίοτε δεν τηρούμε.

 

Βέβαια εν προκειμένω είναι προφανές ότι κάποιος ή κάποιοι έψαχναν στα σκουπίδια αδειάζοντας τους κάδους και πετώντας δεξιά κι αριστερά όσα δεν τους ήταν χρήσιμα, αφήνοντάς τα επί του πεζοδρομίου. Αλλά όμως δεν είναι μόνο τέτοιες οι περιπτώσεις.

Είναι κι αυτές του δημότη ο οποίος αφήνει τη σακούλα σκουπιδιών… έξω από τον κάδο. Ή ως γνωστόν πετούν και αντικείμενα – μέχρι και ντουλάπες ολόκληρες ή κρεβάτια – περιμένοντας… κάποτε, κάποιον, να τα μαζέψει. Ή βάζει τα σκουπίδια σε απλές σακούλες, κάποιες φορές και ανοιχτές!

Είναι δεδομένο ότι η καθαριότητα στην πόλη αποτελεί ζήτημα ευθύνης του Δήμου ξεκάθαρα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κι η ατομική ευθύνη μένει στο απυρόβλητο. Απαιτείται μεγαλύτερη ευαισθησία και περισσότερη προσοχή από τον καθένα ξεχωριστά.

ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

2) skoypidia (1)

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top