ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σλοβακία: Επικοινωνεί με το περιβάλλον ο Ρόμπερτ Φίτσο

Facebook
Twitter
fitso

Σε επαναληπτική αξονική τομογραφία στην κοιλιακή χώρα υπεβλήθη ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος εξακολουθεί να έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με το περιβάλλον. 

Σε σημερινή (21/5) δήλωσή τους οι θεράποντες ιατροί του Σλοβάκου πρωθυπουργού, ενημέρωσαν ότι αναρρώνει από τα τραύματα που υπέστη, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του.

Ήδη από την περασμένη Κυριακή (19/5) ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ρόμπερτ Κάλινακ δήλωσε ότι η ζωή του Φίτσο δεν βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, αν και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη για να μπορέσει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Μπρατισλάβα.

Ενδείξεις πως ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας δεν ενήργησε μόνος

Στο μεταξύ, ο ένοπλος που τραυμάτισε τον Σλοβάκο πρωθυπουργό την Τετάρτη (15/5) ενδέχεται τελικά να μην έδρασε μόνος. Όπως ενημέρωσε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών Ματούς Σουτάι Εστόκ «έχουμε συγκροτήσει ομάδα έρευνας η οποία θα εξετάσει επίσης την εκδοχή ότι δεν επρόκειτο για μοναχικό λύκο».

Μια από τις «ενδείξεις» πως ο δράστης είχε συνεργούς είναι πως περιεχόμενο που ήταν αναρτημένο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook διαγράφτηκε ενώ κρατείτο από την αστυνομία και δεν είχε πρόσβαση, εξήγησε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top