ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: Σοκ στα Ψηλά Αλώνια! Αποπειράθηκαν να απαγάγουν 12χρονη

psilaalonia
Ο εφιάλτης στα Ψηλαλώνια έχει αναστατώσει όλη την πόλη. Ο λόγος για το πρωτόγνωρο συμβάν απόπειρας αρπαγής παιδιού με δράστη άγνωστο που επέβαινε σε λευκό βανάκι με μπλε επιγραφή.

Το περιστατικό κατεγράφη μεταξύ 15:10 με 15:15 στην πλευρά της οδού προς την Παναχαϊκού. Το μόλις 12 ετών κορίτσι έπαιζε αμέριμνο όταν το βανάκι σταμάτησε μπροστά της και ο δράστης, ηλικίας περίπου 40 ετών με σπαστά μαλλιά, προσπάθησε να την βάλει με τη βία μέσα.

Η γιαγιά της αντελήφθη τι γινόταν και έβαλε τις φωνές. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, θαμώνες καφετέριας επενέβησαν και κυριολεκτικά άρπαξαν το κοριτσάκι μέσα από τα χέρια του απαγωγέα τον οποίο μάλιστα προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Έσωσαν όμως το κορίτσι.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά τα οποία άρχισαν να στήνουν μπλόκα σε επιλεγμένα σημεία προκειμένου να εντοπιστεί το ύποπτο όχημα.

Σύμφωνα με πηγές της «Πολιτείας», η γιαγιά του παιδιού είχε δει και νωρίτερα το ίδιο βαν, όταν με την εγγονή της ανέβαιναν από τη Γούναρη στα Ψηλαλώνια.

Είναι προφανές ότι παρακολουθούντο επί ώρα…

Η φωτογραφία είναι από το σημείο του συμβάντος

You may also like

Comments are closed.