ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική αποκάλυψη: Είχαν χορηγηθεί και στην Μαλένα τοξικές ουσίες;

cspscgbbnx6253ce82e8f13
Μετά την ανεύρεση της κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, οι ερευνητές της υπόθεσης εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχαν χορηγηθεί και στην Μαλένα τοξικές ουσίες.

Μέχρι στιγμής οι αναφορές των ιατροδικαστών υποστηρίζουν ότι ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε ασφυκτικό θάνατο. Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», όσοι ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο να έχουν χορηγηθεί και στην Μαλένα τοξικές ουσίες.

Εκείνο που αποτελεί σημείο «κλειδί» είναι η εκταταμένη φθορά που παρουσίασε το συκώτι της Μαλένας.

Ιατροδικαστές αναφέρουν πως εσφαλμένα αποδόθηκε η φθορά αυτή σε ηπατική ανεπάρκεια, καθώς δεν εξηγείται η εκταταμένη φθορά από ασφυκτικό θάνατο και εκτιμούν ότι στην περίπτωση της Μαλένας έχει δράσει τοξικός παράγοντας.

Για την πιθανότητα να έχουν χορηγηθεί τοξικές ουσίες οι Αρχές είναι ενήμερες, ενώ οι ιατροδικαστές σχεδιάζουν τις επόμενές τους κινήσεις προκειμένου να εξιχνιάσουν το μυστήριο αυτό.

Υπό συζήτηση βρίσκεται το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή της Μαλένας, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις σχετικά με τη φθορά στο ήπαρ του παιδιού. Εάν γίνει εκταφή τότε οι ιατροδικαστές θα έχουν τη δυνατότηα να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά του κοριτσιού και να γίνει λήψη περισσότερων ιστών, ελπίζοντας πως θα έχουν απομείνει υπολείμματα αυτής της ουσίας που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

You may also like

Comments are closed.