ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 45χρονο καθηγητή που παρενοχλούσε μαθήτριες

Facebook
Twitter
Στη σύλληψη ενός 45χρονου εκπαιδευτικού προχώρησε το τμήμα Ανηλίκων την Παρασκευή, έπειτα από καταγγελία μαθήτριας για παρενόχληση σε γυμνάσιο του Μοσχάτου.

Με βάση τη σχετική καταγγελία, το περιστατικό συνέβη όταν η 12χρονη μαθήτρια είχε μείνει τελευταία στην τάξη και μάζευε τα πράγματά της.

Οι άσεμνες προτάσεις του καθηγητή στη μαθήτρια στο Μοσχάτο
Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο καθηγητής πλησίασε το κορίτσι από πίσω και του είπε “έλα να σου κάνω μασάζ” και στη συνέχεια άρχισε να το χαϊδεύει στον λαιμό και την πλάτη. Ακολούθως της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο.

Η μαθήτρια πήγε σε κατάσταση σοκ στον διευθυντή της σχολικής μονάδας και περιέγραψε τι είχε συμβεί. Οι γονείς του παιδιού ειδοποιήθηκαν και έκαναν καταγγελία για το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ .

Μάλιστα, εκπρόσωπος του 15μελούς του σχολείου είχε κάνει την ίδια μέρα καταγγελία στον διευθυντή του γυμνασίου για άλλες μαθήτριες που είχαν δεχθεί παρενόχληση με σεξιστικά σχόλια από τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό. Γνωστό ήταν επίσης το γεγονός ότι ο καθηγητής υπέβαλε αιτήματα φιλίας στις ανήλικες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media.

Ο καθηγητής είναι αντιμέτωπος με την καταγγελία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει περισσότερες από τέσσερις καταγγελίες εις βάρος του συγκεκριμένου καθηγητή.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top