ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σωματείο Σχολικών Κυλικείων Πάτρας: “Δεν υπάρχουμε πουθενά, ακούει κανείς;”

Facebook
Twitter

Σε ανακοίνωσή τους το σωματείο ιδιοκτητών σχολικών κυλικείων Πάτρας αναφέρει τα εξής:  «Tο σχολικό κουδούνι χτύπησε δίνοντας τέλος στις διακοπές  των Χριστουγέννων. Η κυβέρνηση χωρίς ουσιαστικά κανένα μέτρο ανοίγει τα σχολεία.

Για άλλη μία φορά  ξεχνάει τον κλάδο μας  και δεν λαμβάνει κανένα μέτρο προστασίας για τους συναδέλφους. Θεωρώντας ίσως πως είμαστε άτρωτοι και κυριαρχούμε απέναντι στην πανδημία δεν μας παραχωρεί ούτε self test δωρεάν.

Ένας κλάδος, τόσες οικογένειες που έχουν χτυπηθεί από τη μία χάνοντας μεροκάματα λόγω του ιού και απουσίας των μαθητών κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου,   την αδιαφορία της κυβέρνησης από την άλλη, αφήνετε για άλλη μια φορά στην μοίρα του.

Δυστυχώς έπειτα από επερωτήσεις βουλευτών κ του κυβερνώντος κόμματος δεν δόθηκε καμία απάντηση . Ούτε καν η λέξη απορρίπτονται. Δεν ασχολείται κανείς, δεν τους νοιάζει τίποτα.

Στο νέο πλάνο ανοίγματος των σχολείων οι ιδιοκτήτες κυλικείων για άλλη μία φορά δεν υπάρχουν. Έχουμε φτάσει πλέον στα όρια της φτώχειας.

Ζητάμε την απαλλαγή ενοικίου για το β τρίμηνο  βλέποντας κ ακούγοντας τους ειδικούς για το τι μέλλει γενέσθαι. Ζητάμε την παροχή δωρεάν self  test γιατί κ εμείς ανήκουμε στην σχολική κοινότητα αν δεν το θυμάστε και δεν είμαστε όπως νομίζετε άτρωτοι απέναντι στην πανδημία  !!!

Μείωση ενοικίου 40%για δύο χρόνια και επιστροφή της εγγύησης για όσους κλείσουν σε αυτό το διάστημα. Διότι θα κλείσουμε αν δεν υπάρξουν μέτρα στήριξης.  Ελπίζουμε να μας ακούσουν αυτή την φορά κ να μην ξανά επαναλάβουμε την γνωστή πρόταση ΑΚΟΥΕΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΝΕΙΣ ??????».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top