ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σοσιαλιστική Διεθνής: Ο Παπανδρέου παρέδωσε στον Σάντσεθ – Το μήνυμα Ανδρουλάκη – ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου εξελέγη Επίτιμος Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αφού πρώτα παρέδωσε την ηγεσία στον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ.

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, μετά από 17 χρόνια, την ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος μάλιστα εξελέγη «δια βοής».

giorgos papandreou

Σε σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό χθες το απόγευμα στο Facebook, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει τα εξής:

«Πάλεψα για μία νέα ηγεσία στη Σοσιαλιστική Διεθνή πιστή στις αρχές και τις αξίες τις παγκόσμιας πολιτικής μας οργάνωσης.

Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έγινε να είμαι Επίτιμος Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και με χαρά παραδίδω την σκυτάλη στον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Pedro Sanchez και την Benedicta Lasi, την πρώτη γυναίκα Γενική Γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από την Αφρική».

Ανδρουλάκης: Συγχαρητήρια στον Πέδρο Σάνστεθ για την εκλογή του στη Σοσιαλιστική Διεθνή

Τα συγχαρητήριά του προς τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ για την εκλογή του στην προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top