Σωτήρης Μιχόπουλος: «Να εξελιχθώ στη νέα μου κατηγορία»

Facebook
Twitter
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σωτήρης Μιχόπουλος του Α.Σ. Έκρηξη (αριστερά στη φωτό μαζί με τον προπονητή του Αντώνη Αντωνακόπουλο) στο G1 Ramus Sofia Open της Βουλγαρίας.

Ο ταλαντούχος πρωταθλητής Ταε Κβο Ντο επικράτησε στο πρώτο του ματς κόντρα σε Σκοπιανό αντίπαλο, ενώ στο δεύτερο ηττήθηκε από Βέλγο αθλητή που ήταν ψηλά στην κατάταξη, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών.

Η «Match» συνομίλησε μαζί του για την εμπειρία της Σόφιας:

-Συμμετείχες στο Ramus Sofia Open, κάνοντας πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοσή σου;

«Στο τελευταίο μου πρωτάθλημα στη Βουλγαρία αγωνίστηκα σε νέα κατηγορία όσον αφορά τα κιλά, αλλά και την ηλικία (σ.σ. -80 κιλά ανδρών Ολυμπιακή κατηγορία).

Όντας ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής γνώριζα τη δυσκολία της συγκεκριμένης κατηγορίας, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος, όμως, όπως λέω συνέχεια πάντα θα προσπαθώ για το κάτι παραπάνω».

-Υπήρξαν δυσκολίες που αντιμετώπισες όλο αυτό το διάστημα στο κομμάτι της προετοιμασίας;

«Όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα τον τελευταίο χρόνο με τον ιό. Έτσι και εγώ δεν ήμουν στην καλύτερη φυσική κατάσταση που θα μπορούσα, με κλειστά τα γυμναστήρια και τις σχολές Ταε Κβο Ντο και συνεπώς είναι δύσκολο να γίνει άριστη προετοιμασία. Παρόλα αυτά δεν σταματάω να προπονούμαι».

-Ποιος είναι ο επόμενος μεγάλος σου στόχος;

«Στόχος μου τώρα είναι να βγάλω ένα αγωνιστικό πλάνο με τον προπονητή μου για τα πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν. Θέλω να κυνηγήσω όσα περισσότερα γίνεται, ώστε να αρχίζω και εγώ να συγκεντρώνω βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη της νέας μου κατηγορίας».

-Στη Βουλγαρία πως ήταν τα πράγματα στους δρόμους με τον κορωνοϊό; Φορούσαν μάσκες οι πολίτες, τα μέτρα ήταν σκληρά σαν την Ελλάδα;

«Στη Σόφια είναι ανοιχτή η αγορά (εστίαση, εστιατόρια κλπ) με μέτρα φυσικά, αλλά ανοιχτή. Σίγουρα καμία σχέση με την Ελλάδα».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top