ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούλης Παπαδόπουλος: «Κορόιδο δεν θα με πιάσει κανείς, είναι αλλοίωση πρωταθλήματος»

ΣΟΥΛΗΣ 2048x1543 1
«Ποταμός» ήταν για ακόμα μία φορά ο Σούλης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Νίκη Προαστείου, καυτηριάζοντας τη στάση των συναδέλφων του και των αντίπαλων ομάδων που συμμετέχουν στα μπαράζ για τις συνεχόμενες αναβολές της έναρξης της διαδικασίας.

Ο έμπειρος τεχνικός έβαλε πάλι κατά πάντων μετά τις τελευταίες πληροφορίες για τη νέα αναβολή και την εμπλοκή της Κοζάνης σε αυτή, ενώ τόνισε σε κάθε τόνο ότι η ομάδα του, όπως και όλοι οι αντίπαλοί της, δεν είναι δυνατόν να είναι έτοιμη για τη διαδικασία.

Δείτε πως «απασφάλισε» αυτή τη φορά ο τεχνικός της Παναχαϊκής με ατάκες πραγματική… φωτιά:

«Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι οι συνάδελφοί μου δεν μιλάνε, δεν είναι σωστό. Ελπίζω το άλλο Σάββατο να μην είμαστε εδώ, έχει γίνει μία ένσταση, την έχει κερδίσει η Κοζάνη και θα παίξουμε την άλλη Κυριακή γιατί έχει λέει η Κοζάνη του Κύπελλο. Αυτοί θα έχουν δύο παιχνίδια στα πόδια τους, αυτή είναι αλλοίωση πρωταθλήματος.

Δεν μπορεί άλλοι να έχουν 50 μέρες να παίξουν και άλλοι να έχουν επίσημα παιχνίδια, εμείς δεν βρίσκουμε αντίπαλο ούτε για φιλικό. Και ξέρουν ότι παίζουν την άλλη Κυριακή, παρότι δεν έχει βγει απόφαση, δεν είναι σωστό!

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ούτε εμείς, ούτε οι άλλες ομάδες, αλλά κάποιοι πρέπει να μιλήσουν, εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, έχουν περάσει τόσες μέρες.

Έχω το θάρρος να πω ότι δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά ότι και να γίνει κορόιδο δεν θα με πιάσει κανένας, ξέρουμε τι γίνεται.

Όλοι έλεγαν θα ξεκινήσουμε Τετάρτη και ξαφνικά η απόφαση αντί να βγει Παρασκευή, θα βγει Δευτέρα, επειδή κάποιοι θέλουν να παίξουν στην έδρα τους το παιχνίδι Κυριακή για να έχουν κόσμο στο γήπεδο. Μακάρι να διαψευστώ αλλά δεν θα διαψευστώ. Εμείς ότι και να γίνει δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, τα παιδιά προσπαθούν αλλά που να βρεις ρυθμό; Δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

Πάντα καθυστερούμε να ξεκινήσουμε, αλλά άλλο να είναι η αρχή και άλλο στο τέλος και να κρίνεται η άνοδος! Είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές, δεν μπορούν να παίξουν 90 λεπτά τώρα και με 30 βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε κάθε παιχνίδι όσο γίνεται 100% έτοιμοι! Δεν θα είμαστε όμως… Άλλο η προπόνηση και άλλο τα επίσημα παιχνίδια, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Θα έπρεπε να σέβονται τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις ομάδες. Αν κάνω λάθος ζητάω συγγνώμη, αλλά ξέρει όλη η Ελλάδα ότι δεν κάνω λάθος, αλλά να βγουν και οι άλλοι να τα πούνε…».

Ηλίας Μάτσας

matchnews.gr

You may also like

Comments are closed.