ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Σπ. Σκιαδαρέσης – 1ο Αντάμωμα Απανταχού Πετσακιωτών

petsakiotes skiadaresis2
Στους Πετσάκους Καλαβρύτων βρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας κ. Σπύρος Σκιαδαρέσης την Κυριακή της Πεντηκοστής 20 Ιουνίου 2021.

Όπως είχε υποσχεθεί στην προ περίπου ενός μήνα επίσκεψή του στην Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετσακιωτών κα Φωτεινή Μπαλάσκα αλλά και τον εφημέριο του χωριού π. Άγγελο Κατσικανταή. Ο κ. Σκιαδαρέσης έψαλλε στην Θεία Λειτουργία και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας στον κατάμεστο από κατοίκους Ι. Ναό Αγίου Νικολάου στους Πετσάκους, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετσακιωτών πραγματοποίησε στη πανέμορφη πλατεία του χωριού πλησίον του Ναού, το 1ο Αντάμωμα των Απανταχου Πετσακιωτών. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Φωτεινή Μπαλάσκα στον χαιρετισμό της ανέφερε τις δράσεις του νεοσυσταθέντος Συλλόγου, ευχαριστώντας τους κατοίκους για την συμμετοχή τους και την βοήθειά τους στις προσπάθειες του Συλλόγου, ανάδειξης του τόπου. Εν συνεχεία ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την υποστήριξή της στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και ιδιαιτέρως τον κ. Σκιαδαρέση για την βοήθειά του σε ό,τι του ζητήθηκε.

Ο κ. Σκιαδαρέσης με την σειρά του, εξήρε το έργο του Συλλόγου και κάθε Πολιτιστικού Συλλόγου της Πατρίδας μας, καθώς μέσω των δράσεων και εκδηλώσεών τους μαθαίνουν οι νέοι και θυμούνται οι παλαιοί τα ήθη και τα έθιμα, την παράδοσή και την ιστορία του τόπου μας. Ζήτησε από τους κατοίκους να είναι κοντά στον Σύλλογο και να ενισχύουν τις προσπάθειές του, τονίζοντας παράλληλα ότι η τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι συμπαραστάτης τέτοιων δράσεων και εκδηλώσεων και να βρίσκεται διαρκώς κοντά στους πολίτες όχι μόνο των αστικών κέντρων αλλά και της επαρχίας και όχι να θυμούνται τις περιοχές αυτές οι πολιτικοί μόνο κατά την προεκλογική περίοδο. Τέλος συνεχάρη τον εφημέριο του χωριού π. Άγγελο Κατσικανταή για το ποιμαντικό του έργο, ευχόμενος την πραγματοποίηση περισσότερων αντίστοιχων εκδηλώσεων και για χρόνια πολλά να βρίσκονται όλοι με υγεία κάτω από τον πλάτανο και τον Ιερό Ναό σε πολλά ακόμα Ανταμώματα.
petsakiotes skiadaresis3
petsakiotes skiadaresis e1624274564485
petsakiotes skiadaresis4

You may also like

Comments are closed.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 11 29 144722 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε 23 ποτάμια της Π.Ε. Αχαΐας και αποκατάστασης οδικού δικτύου του Δήμου Ερυμάνθου

Δύο σημαντικές συμβάσεις αύξησης της ανθεκτικότητας και αποκατάστασης βλαβών και ζημιών στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, ...