ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σπάτα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή – Συγκλονίζει η μητέρα του

Facebook
Twitter
Spata-Nikolas-1

Ανατροπή έχουμε στον θάνατο του φοιτητή απο τα Σπάτα, που βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό του πριν από δύο χρόνια. Η Εισαγγελία ζητά να γίνει προκαταρκτική εξέταση για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας.

Το σημαντικότερο στοιχείο που οδήγησε σε αυτήν την εξέλιξη, είναι η έκθεση του τεχνικού συμβούλου, που είχε ορίσει ο πατέρας του άτυχου Νικόλα. Το κεντρικό δελτίο του Star αποκάλυψε το πόρισμα, ενώ η μητέρα του άτυχου φοιτητή συγκλονίζει με τα λόγια της.

«Είμαι μια μητέρα που πονάω και ψάχνω τον δολοφόνο του γιου μου. Το έχω υποσχεθεί στον Νίκο μου αυτό» λέει στο Star η μητέρα του φοιτητή.

Από την πρώτη στιγμή πίστευε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία με βάση το ένστικτο της μάνας.

Ηταν εκείνη που μίλησε με το παιδί της το μοιραίο πρωϊνό της 14ης Ιουλίου του 2022, λίγο πριν τον βρει κρεμασμένο στο ντουλάπι του δωματίου του δεμένο πισθάγκωνα, όπως επίσης και ο μικρότερος γιός της αλλά και η γιαγιά της οικογένειας.

Η έκθεση που οδήγησε στην εισαγγελική εντολή

Το στοιχείο-κλειδί που ανατρέπει την υπόθεση -δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Νικόλα – είναι η έκθεση του τεχνικού συμβούλου που όρισε ο πατέρας και μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star.

Ο ιατροδικαστής εστιάζει στα εξής σημεία: Το σημαντικότερο είναι ότι δεν θα μπορούσε να βάλει τέλος στη ζωή του με τα χέρια πισθάγκωνα, ενώ η κάκωση συγκεκριμένου οστού στον λαιμό παραπέμπει σύμφωνα με τη βιβλιογραφία σε στραγγαλισμό.

Και καταλήγει πως υπάρχουν: «Σοβαρές ενδείξεις για την τέλεση εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του».

«Τα λάθη των Αρχών όταν εντοπίστηκε νεκρός ο Νικόλας»

Ο πατέρας του Νικόλα έχει ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, και δικαστικός γραφολόγος να εξετάσει τα ημερολόγιά του στα οποία εξέφραζε φόβους για εναν άνδρα που τον χειραγωγούσε αλλά και να κληθούν σημαντικοί μάρτυρες που δεν έχουν καταθέσει.

Ο δικηγόρος του, τονίζει τα λάθη που έγιναν απο τις Αρχές, την ημέρα που εντόπισαν νεκρό τον 19χρονο φοιτητή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα, Ανδρέα Ηροδότου, δεν έγινε αποκλεισμός του χώρου, υπήρξε αλλοίωση του σκηνικού του χώρου και δεν κλήθηκε ιατροδικαστής.

Η μακάβρια φωτογραφία λίγο πριν βρεθεί νεκρός ο 19χρονος φοιτητής

Η μητέρα του Νικόλα πιστεύει ότι το παιδί ίσως θυσιάστηκε καθώς την ημέρα που το βρήκε νεκρό εντόπισε πάνω στην τραπεζαρία αυτήν την εικόνα. Μια πεντάλφα σε ένα πιατάκι, μαύρα κεριά δεμένα, και άλλα στη μέση του τραπεζιού χρησιμοποιημένα.

«Αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι είχε δυο αντικριστές καρέκλες. Εδειχνε σαν να εχει παρέα γι’ αυτό που έκανε. Μπορεί να έγινε με κάποιο πρόσωπο ανώτερο σε αυτή τη βαθμίδα όσον αφορά τον σατανισμό που να του είπε “να κάνουμε μια τελετή να σου δείξω πώς γίνεται” και στο τέλος αυτός ο κάποιος να είχε σκοπό να το θυσιάσει το παιδί» λέει η μητέρα του Νικόλα.

Spata

Ζωγραφισμένη πεντάλφα είχε εντοπίσει η μητέρα και πάνω στο κουτάκι του συναγερμού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top