ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σπουδαία εμφάνιση η Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά στη Ντόχα

Facebook
Twitter
H Μαρία Σάκκαρη έκανε εξαιρετικό ματς και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του όπεν στη Ντόχα! Κέρδισε την Κόρι Γκοφ με 2-0 σετ (6-3, 6-3 σε 1 ώρα και 25 λεπτά) και θα περιμένει είτε την Σαμπαλένκα, είτε την Σβιόντεκ στις «4» στο 1000αρι τουρνουά.

Το Νο6 του κόσμου έκανε σπουδαία εμφάνιση με ελάχιστα αβίαστα λάθη (12), εξαιρετικές επιστροφές και βαθιά χτυπήματα που έκαναν δύσκολη την ζωή στην Αμερικανίδα.

Break στην αρχή και το τέλος για το 1-0 η Σάκκαρη

Μετά από τέσσερις ευκαιρίες, η Σάκκαρη κατάφερε να ξεκινήσει με break το ματς από φόρχαντ στο φιλέ της Γκοφ. Με ένα εκπληκτικό χτύπημα στη διαγώνιο η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε στο 2-0. Η Αμερικανίδα κατάφερε να πάρει το πρώτο της game και να μειώσει 2-1 χάρη σε δύο καλές επιθέσεις της που δεν είχαν πετυχημένη επιστροφή για την Σάκκαρη.

Το 3-1 έγινε για την Μαρία από επιστροφή στο φιλέ της αντιπάλου της, με την Γκοφ να μειώνει σε 3-2 χάρη σε δύο άσους και άλλη μία καλή επίθεση στο τέλος.

Εύκολα η Σάκκαρη έφτασε στο 4-2, με την Γκοφ να σώζει στη συνέχεια break point της Μαρίας και με ένα καλό σερβίς να μειώνει σε 4-3. Με love service game η Σάκκαρη έφτασε στο 5-3 και με μία ωραία λόμπα ανάγκασε σε λάθος την αντίπαλό της για να κάνει το 6-3 και να πάρει το πρώτο σετ με break.

Το δεύτερο σετ

Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο σετ για την Μαρία που κράτησε το σερβίς της και έκανε break από αβίαστο λάθος της Γκοφ. Το 3-0 ήρθε με άλλο ένα love service game που τελείωσε με άσο για την Σάκκαρη.

Με εκπληκτικές άμυνες η Μαρία ανάγκασε σε λάθη την εκνευρισμένη Γκοφ, για να κάνει το 4-0 με ένα ακόμη break. Η Γκοφ όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει με break το πρώτο της game στο δεύτερο σετ, με λίγες τυχερές άμυνες, που αιφνιδίασαν την Ελληνίδα τενίστρια.

Η Αμερικανίδα αφού έσωσε δύο break point, μείωσε με άσο σε 4-2. Το Νο6 του κόσμου όμως, με εξαιρετικά σερβίς έφτασε στο 5-2 και ένα game μακριά από τα ημιτελικά. Η Γκοφ κράτησε το σερβίς της και η Σάκκαρη σέρβιρε για το ματς και βρέθηκε με break point της αντιπάλου της σε δύο περιπτώσεις. Εφτασε σε match point που έσβησε η Αμερικανίδα, αλλά στην δεύτερη προσπάθειά της με έναν winner πήρε θέση στην 4αδα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top