ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Τεμένης

Facebook
Twitter
Το Δημοτικό Σχολείο Τεμένης διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς βραβεύτηκε με την ετικέτα eTwinning School 2021-2022.

Τα Σχολεία eTwinning καταδεικνύουν με υποδειγματικό τρόπο πώς μπορούν να ωφεληθούν από το eTwinning. Προάγουν ενεργά τις αξίες και την παιδαγωγική του eTwinning, αποτελούν σημείο αναφοράς για την τοπική κοινότητα και συνιστούν πρότυπο για άλλα σχολεία.

Το Δημοτικό Σχολείο Τεμένης απέδειξε ότι είναι ένα από αυτά, έχοντας ενσωματώσει το eTwinning στις πρακτικές και στην αναπτυξιακή πολιτική του. Η ετικέτα αποτελεί ένα σπουδαίο παράσημο για το σχολείο του αχαϊκού οικισμού και αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάζονται στο συγκεκριμένο σχολείο και φυσικά στους μαθητές που έβαλαν φαρδιά πλατειά την υπογραφή τους σε αυτό το επίτευγμα.

Τα Σχολεία eTwinning αναγνωρίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και διαμορφώνουν ένα δίκτυο ηγετικών σχολείων που εμπνέουν τη μελλοντική εξέλιξη της δράσης. Η παρουσία του Δημοτικού Σχολείου Τεμένης στο δίκτυο αυτό αποτελεί ένα αληθινό παράσημο για την περιοχή, την Αιγιάλεια αλλά και την Αχαΐα ολόκληρη.

Πολλά μπράβο!!!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top