LIFESTYLE

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι ανίκανος να κρατήσω χρήμα»

Spyros Papadopoulos

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε σε μία συνέντευξή του, τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική του ζωή. Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στο «7 Μέρες TV», σχολίασε τον ρόλο του στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ του και αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με το χρήμα.

«Έχω αναπηρία. Δεν είναι συνειδητό. Είμαι ανίκανος να κρατήσω το χρήμα» ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για την εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», την οποία παρουσίαζε για 17 χρόνια, τόνισε: «Δεν μου λείπει ακόμη. Λείπει όμως στον κόσμο. Όταν με συναντούν στο δρόμο, μου λένε “ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το Στην υγειά μας”. Δεν μου λείπει διότι ήταν πολλά τα χρόνια που ήταν στον αέρα και κουράστηκα μέσα μου. Σαν να τα είχα κάνει όλα και να έπρεπε να τα ξανακάνω. Να πω, δε, ότι ήταν ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε για μία σεζόν. Ασφαλώς και το αγάπησα στην πορεία, αλλά πάντα πατούσα σε δυο βάρκες, διότι εμένα δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Ηθοποιός είμαι».

 

Σχολιάζοντας την επιτυχημένη σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Οι Απαράδεκτοι», στην οποία πρωταγωνιστούσε, ανέφερε ότι το έργο συνεχίζει να παραμένει επίκαιρο παρά το γεγονός, ότι γράφτηκε 31 χρόνια πριν: «Η Δημητρούλα γράφει αστεία, αλλά δεν είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Έχει κάτι κεραίες που συλλαμβάνουν το τι γίνεται γύρω της, το αφομοιώνει, το αποκωδικοποιεί και το ξανακωδικοποιεί. Είναι φορές που για 10 ημέρες πηγαίνει και συναντά νέους ανθρώπους.Έχει ανάγκη να δει τι γίνεται στον κόσμο τους. Κάνει παρέα με 17χρονα παιδιά φίλων της. Όταν γνώρισε το γιο μου, έμαθε τα πάντα για τους ανθρώπους της ηλικίας του, μίλησε πολύ μαζί του και από τότε έχουν γίνει κολλητοί. Είναι φορές που ο γιος μου δεν παίρνει εμένα τηλέφωνο, αλλά τη Δήμητρα» επισήμανε ο ηθοποιός.

You may also like

Comments are closed.

More in:LIFESTYLE