ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Squid Game: Ο δημιουργός του επιστρέφει με μια «ακόμη πιο βίαιη σειρά» – Βασισμένη στα έργα του Έκο

Facebook
Twitter
Ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί ότι η πιο επιτυχημένη ως σήμερα σειρά του Netflix, το «Squid Game», θα έχει και δεύτερη σεζον, ο δημιουργός του, Χουάνγκ Ντονγκ-χιούκ, ειπε ότι δουλεύει πάνω στο επόμενο πρότζεκτ του.

Πρόκειται για μια ταινία που θα έχει τον τίτλο «Killing Old People Club», η οποία θα είναι «ακόμη πιο βίαιη από το Squid Game», όπως αναφέρει το i-D.

Η ταινία θα βασίζεται σε κάποια από τα έργα του Ιταλού συγγραφέα και φιλόσοφου Ουμπέρτο Έκο και, σύμφωνα με το Variety, ο Ντονγκ-χιούκ έχει γράψει ήδη μια πρώτη σύνοψη της ταινίας 25 σελίδων.

AP21313223752750

 

Ο Ντονγκ-χιούκ, αστειευόμενος, ανέφερε ότι μπορεί να χρειαστεί να «κρύβεται από τους ηλικιωμένους», μετά την κυκλοφορία της ταινίας.

Το «Squid Game» έχει αποδειχθεί τεράστια επιτυχία κερδίζοντας αρκετά βραβεία, ανάμεσά τους 3 SAG, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα AFI. με τον Ντονγκ-χιούκ να αναφέρει πως ελπίζει η δεύτερη σεζόν να στριμάρει στο Netflix το 2024.

Η μεγαλύτερη διάκριση για εκείνον δεν ήταν τα βραβεία αλλά όσα του είπε ένας από τους πιο αγαπημένους του σκηνοθέτες. «Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μου είπε “είδα ολόκληρη την σειρά σου σε τρεις μέρες και τώρα θέλω να σου κλέψω τον εγκέφαλο!”

Ήταν το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που πήρα ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι ο κινηματογραφικός μου ήρωας. Μεγάλωσα βλέποντας τις ταινίες του», είπε ο Ντονγκ-χιούκ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top